Annemarie Börlind Řasenka Long Lasting Volume 10 ml

Annemarie Börlind Řasenka Long Lasting Volume 10 ml

(3 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Černá řasenka zvýrazní i ty nejmenší řasy, opticky je zahustí a dodá jim sytý černý odstín na dlouhou dobu. Zároveň o řasy během dne pečuje a chrání je před lámáním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Řasenka Annemarie Börlind Long Lasting Volume poskytne vašim řasám dokonalý objem a dodá jim intenzivní černý odstín na dlouhou dobu. Má krásně krémovou konzistenci a hustý rovný kartáček, takže se bezvadně nanáší. Složení obsahuje kvalitní přírodní pigmenty a je obohacené o pečující složky v podobě přírodních olejů či výtažků.

Hustý rovný kartáček výborně oddělí řasy, zvýrazní je a propůjčí jim sytou černou barvu. Tím, že perfektně obarví i ty nejmenší řasy, získají opticky na objemu, a budete tak mít pohled jako mrkací panenka. Přírodní vosky, jojobový či sezamový olej poskytují řasám během dne kvalitní péči. Dodají jim potřebnou výživu pro to, aby byly pružné a nelámaly se. Obsažený tocopherol chrání řasy před vysoušením, regeneruje je a zlepšují jejich růst.

Použití: Řasy několikrát důkladně pročešte kartáčkem od kořínků ke konečkům.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: černá

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Po čem ženy touží: perfektní pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Dominika 30. 6. 2020 15:43

Zatím nejlepší bio řasenka, kterou jsem používala. Bohužel je ale rychle pryč:(

Prima, ale ne do mokra nebo vlhka / Ivana 15. 3. 2021 13:56

Řasenka je prima, jsem s ní víceméně spokojená. Zvýrazňuje řasy, nedrolí se, neslepuje. Nemusíte ji jako některé řasenky pracně odličovat, jde to snadno. Minus je za mne v tom, že opravdu nevydrží žádné vlhko nebo kapky vody, okamžitě se rozmaže a otiskne se pod obočí, takže v zimě, když mrholí, není zrovna použitelná.

Nejlepší řasenka / Kateřina 27. 1. 2019 15:45

Dlouho jsem hledala řasenku, která bude vyhovovat mým citlivým očím (nosím kontaktní čočky). Tato řasenka vydrží, nelepí řasy, je opravdu černá a působí přirozeně.

vyborna / Kristína 30. 11. 2018 20:33

Konečně řasenka která se nedrolí, krásně drží, řasy nelepí a vydrží. Používam i rtěnky téhle značky a maximální spokojenost. doporučuji.

50% / Tereza 21. 11. 2020 11:13

Z řasenky nejsem vyloženě nadšená - je celkem nevýrazná, ale dá se nanést v libovolném množství vrstev, aniž by se řasy začaly lepit, takže tím se to dá vylepšit, objemu ale příliš nepřidává. Je fajn, pokud hledáte spíše přirozený vzhled než výraznější nalíčení. Nedrolí se, ale po pár hodinách se začne rozmazávat a musím si to hlídat a otírat na spodním víčku. Složení je velmi příjemné - řasenka je voňavá, řasy vyživuje a lze šetrně odlíčit hydrofilním olejem, případně postačí i voda. Znovu si ji ale už nekoupím, našla jsem zde už lepší, co mi vyhovuje víc ;-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?