Natura Siberica Noční regenerační liftingový krém na obličej 50 ml

Natura Siberica Noční regenerační liftingový krém na obličej 50 ml

240
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Pleťový krém s organickými sibiřskými extrakty zvláčňuje pleť a aktivuje přirozené regenerační procesy. Zvýrazňuje kontury tváře a podílí se na redukci vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční regenerační liftingový krém na obličej od značky Natura Siberica je vhodný pro všechny typy pleti. Tento krém celkově zlepšuje vláčnost pleti, aktivuje přirozené regenerační procesy, přičemž zvýrazňuje kontury tváře a redukuje vrásky. Obsahuje BIO olej z cedru sibiřského, který je bohatý na v tucích rozpustné vitaminy a výživné bambucké máslo.

Noční krém obsahuje také BIO extrakt z heřmánku a měsíčku, které vykazují protizánětlivé účinky, pokožku zklidňují a regenerují.

Noční krém:

  • proti známkám stárnutí
  • pro všechny typy pleti
  • vhodné pro vegany
  • s BIO certifikací
  • bez alkoholu a parabenů
  • bohaté na sibiřské extrakty a kyselinu hyaluronovou

Noční krém má certifikaci BIO kosmetiky COSMOS ORGANIC - Ecocert a Cosmetique Bio - Charte Cosmebio.


Noční krém je výjimečný tím, že je bohatý na BIO rostlinné extrakty a oleje, z nichž některé pochází z přirozeně rostoucích sibiřských rostlin:

Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract
Pinus Sibirica Seed Oil
Aquilegia Sibirica Flower/Leaf/Stem Extract
Sorbus Aucuparia Fruit Extract
Scutellaria Baicalensis Root Extract

Použití: Malé množství krému naneste večer na čistou pokožku obličeje, krku a dekoltu a jemně vmasírujte.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typ pleti: anti age, všechny typy pleti, zralá pleť

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Z blogu1

Natura Siberica: Nová certifikována organická pleťova kosmetika na bázi hydrolátů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?