Logona Kondicionér na lesk, Bio Argan 200 ml

Logona Kondicionér na lesk, Bio Argan 200 ml

(2 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
302
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Kondicionér pro lesk vlasů bio Argan podporuje regeneraci a zdravý pěstěný vzhled suchých poškozených vlasů. Arganový a inchi olej o vlasy intenzivně pečují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro lesk vlasů Logona bio Argan podporuje regeneraci a zdravý pěstěný vzhled suchých poškozených vlasů. Kombinace rostlinných olejů a výtažků z Aloe vera zaceluje strukturu vlasu po celé jeho délce, posiluje jej a navrací mu pružnost a lesk. Kondicionér o vlasy pečuje a zároveň podporuje snadné rozčesávání.

Kondicionér s arganovým olejem zaceluje poškozené vlasy a navrací jim vitalitu. Kombinace arganového oleje s hroznovým, meruňkovým a sacha inchi olejem o roztřepené vlasy intenzivně pečuje, dodává jim lesk a usnadňuje rozčesávání. Vlasy jsou tak ochráněny před roztřepením při rozčesávání i při následné úpravě horkým vzduchem.

Regenerační kondicionér zanechává vlasy jemné a lesklé také díky šťávě z Aloe vera, zatímco arginin posiluje strukturu vlasů a opravuje roztřepené konečky poškozené barvením i pravidelným stylingem. Arganový kondicionér o suché namáhané vlasy intenzivně pečuje, dodává jim lesk a zdravý vzhled.

Použití: Potřebné množství kondicionéru naneste do délek vlhkých umytých vlasů a nechte 2 - 3 minuty působit. Poté vlasy opláchněte dostatečným množstvím teplé vody a upravte podle zvyku.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Bio Argan

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

3x nově na vlasy s Logonou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Logona Bio Argan / Tereza 26. 1. 2019 02:13

Na suché vlnité vlasy se sklonem krepatět a lámat se je tenhle přípravek malej zázrak, uhladí, oživí, nádhera. Umím si ale představit, že na vlasech normálních smrtelníků může působit nepatřičně..

Mastné vlasy / Martina 17. 6. 2015 13:05

Kondicionér som si kúpila po jeho uvedení v e-shope, bohužiaľ aj po dobrom vymytí z vlasov, vlasy vyzerajú ako masné alebo ako \"mokrý look\".. Druhý deň je nutné vlasy znovu umyť bez jeho použitia. Asi vlasy vyživí, ale vyzerajú hneď ako masné.. Tento výrobok ma sklamal a to mám Logonu rada.

Suché vlasy / Pavlína 23. 6. 2022 22:19

Mám od přírody suché a vlnité vlasy, produkt jsem zakoupila kvůli recenzím zde, ale vlasy mám po použití tohoto kondicionéru velmi suché a krepaté, jak kdybych žádný nepoužila. Chtěla jsem ho zkoušet víckrát, jestli si vlasy časem "nezbytnou", ale vydržela jsem tři umytí a vlasy jak suchá sláma, už nikdy.

Suché kudrnaté vlasy / Zuzana 25. 2. 2020 08:25

Přesně, jak píše Tereza.. Mám kudrnatý sušší vlasy, lámavý konečky. Po tomto kondicionéru (ještě v kombinaci s kapilární jojobovou maskou od stejné značky) mám vlasy krásně hydratovaný, uhlazený, tolik se mi netřepí a nelámou. Navíc kondicionér vydrží opravdu dlouho, je hutný a na nanesení ho stačí málo.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?