Urtekram Sprchový gel bez parfemace 500 ml

Urtekram Sprchový gel bez parfemace 500 ml

Urtekram Sprchový gel bez parfemace 500 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
352
338
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Jemný sprchový gel bez přidané parfemace šetrně myje citlivou pokožku náchylnou k alergiím a podráždění. Složení obohacené o rostlinné výtažky pokožku celého těla účinně myje a zároveň chrání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný sprchový gel Urtekram bez přidané parfemace šetrně myje i tu nejcitlivější pokožku náchylnou k alergiím, podráždění a ekzémům. Složení obohacené o rostlinné výtažky pokožku celého těla účinně myje a zároveň ji chrání před dehydratací i podrážděním.

Rostlinné tenzidy v kombinaci s výtažky z Aloe vera šetrně avšak účinně odstraňují nečistoty, aniž by pokožku zbytečně přesušovaly či dokonce dráždily. Díky tomuto jemnému složení bez přidané parfemace je sprchový gel mimořádně vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku náchylnou k podráždění, alergiím a začervenání. O zklidnění a zjemnění pokožky se aktivně starají výtažky z Aloe vera, které jsou bohaté na množství vitaminů a živin.

Aloe pokožku zklidňuje, mírní případné začervenání i nepříjemné pnutí a zároveň v pokožce uzamyká tolik potřebnou hydrataci. Navíc, v kombinaci s přidaným vitaminem E se Aloe stará o aktivní regeneraci a posílení pokožky. Sprchový gel bez přidané parfemace pečuje i o tu nejcitlivější pokožku, šetrně ji myje, zjemňuje a chrání před podrážděním i dehydratací.

Péče o citlivou pokožku

Sprchový gel Urtekram bez parfemace je tou pravou variantou pro tu nejcitlivější pokožku. Poskytne vaší pokožce důkladnou očistu, aniž byste se museli obávat jejího vysušení či podráždění. Šetrný sprchový gel s přírodními výtažky odstraní veškeré nečistoty z povrchu pokožky, avšak zároveň nenarušuje její ochrannou hydrolipidovou bariéru, naopak o pokožku pečuje a podporuje její hydrataci.

Očista bez vysušení

V sortimentu sprchových gelů Urtekram můžete vybírat z mnoha přírodních parfemací, pokud ale preferujete variantu bez vůně, je tento sprchový gel právě pro vás. Výtažek z aloe vera aktivně podporuje hydrataci pokožky, chrání pleť před vysušením a zároveň mírně chladí. Zároveň účinně a rychle zklidňuje podráždění či zarudnutí pokožky.

Péče díky přírodním složkám

Sprchový gel Urtekram pak obsahuje i další přírodní složky, které prospívají kvalitě pokožky. Nenajdete v něm žádné syntetické sulfáty, které mohou být zdrojem podráždění pokožky. Sprchový gel Urtekram čistí pokožku efektivně, ale zároveň maximálně šetrně a je vhodný pro celou rodinu. Vitamin E spolu s glycerinem pokožku posilují a zanechávají ji hydratovanou a dokonale vláčnou. 

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram No Parfume

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Citlivá péče pro citlivou pokožku

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram No Parfume

Nenašli jste to pravé? Co tohle?