Annemarie Börlind Anti-age tekutý make-up Hazel 30 ml

Annemarie Börlind Anti-age tekutý make-up Hazel 30 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Make-up s kyselinou hyaluronovou či přírodními výtažky sjednotí odstín pleti, zakryje nedokonalosti a chrání pokožku před ztrátou hydratace. Zároveň předchází jejímu předčasnému stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Anti-age tekutý make-up Annemarie Börlind v odstínu Hazel je vhodný pro středně tmavou pleť s neutrálním podtónem. Lze ho používat na jakýkoliv typ pleti, aniž byste se museli obávat jejího vysušení či podráždění. Make-up sjednotí odstín pleti a poskytuje krytí menších nedostatků. Zároveň pokožku hydratuje a díky kyselině hyaluronové či výtažku z plamatky působí proti jejímu předčasnému stárnutí.

Make-up má příjemně hladkou texturu, která krásně splyne s pletí, sjednotí její odstín a zakryje takové nedostatky, jako jsou drobné žilky či kruhy pod očima. Díky termální vodě ze Schwarzwaldu pleť intenzivně hydratuje. O to, aby pleť během dne tuto potřebnou vláhu neztrácela a nedocházelo k jejímu vysušování, se starají výtažky z Aloe vera či mořských řas.

Dávku vitaminů a minerálů poskytne pleti olej z kamélie, který je zároveň bohatý na skvalen, a tak pleť vyhlazuje a zklidňuje. Kyseliny hyaluronová zároveň vyplňuje jemné linie v pokožce a stimuluje obnovu jejích buněk. Extrakt z plamatky pak napomáhá pleť celkově zpevňovat, a chránit ji tak před povadlostí i předčasnou tvorbou vrásek.

Použití: Malé množství naneste prsty, houbičkou či štětcem na obličej ošetřený denním krémem a jemně zapracujte, abyste vytvořili rovnoměrné líčení.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

10 tipů pro aplikaci tekutého make-upu

Jak stárne Berlíňanka

Primer - zdokonalte svůj make-up

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?