Karlovarské Bahenní Lázně Karlovarské bahno 30 ml

Karlovarské Bahenní Lázně Karlovarské bahno 30 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Karlovarské bahno je osvědčenou kombinací velmi účinných přírodních složek a koloidního stříbra. Uplatňuje se při regeneraci pokožky, má antibakteriální účinky a čistí pleť. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Karlovarské bahno od firmy Karlovarské Bahenní Lázně je osvědčenou kombinací velmi účinných přírodních složek a koloidního stříbra. Uplatňuje se při regeneraci pokožky, má značné antibakteriální účinky, čistí a uvolňuje pleť a zároveň z ní absorbuje nadbytečnou mastnotu.
 
Bahno je neocenitelným pomocníkem při náhlé i opakující se únavě a v případě namožených a bolavých svalů i kloubů. Karlovarské bahno je možné použít do relaxačních koupelí či do koupelí pro unavené nohy. Skvěle se hodí také na bahenní zábaly, masáže a jako maska na obličej i tělo. Bahno uleví od pocitu ztuhlosti celého těla, výborně se hodí k uvolňujícím masážím a k nahřívacím obkladům a zábalům v oblasti namožených zad, končetin nebo krční oblasti. Jeho aplikace má hloubkové regenerační účinky.
 
Karlovarské bahno se hodí i pro citlivou pleť. Ocení ho též pleť problematická, s lupénkou, pleť se skvrnkami po akné či s pigmentovými skvrnami a pleť, na které se vyskytují zarudlé skvrny. Bahno totiž vyhlazuje, zesvětluje a projasňuje pleť a pigmentové skvrny jsou po jeho pravidelném používání méně patrné. Zmenšuje póry, omezuje kožní projevy lupénky, odstraňuje přebytečnou mastnotu pleti a má silné antibakteriální účinky.
 
Manufaktura Karlovarské bahenní lázně vyrábí tradiční bahenní produkty, které jsou  schválené Státním zdravotním ústavem. Jsou založené na jakostních přírodních surovinách, které pečují o zdraví a vitalitu celého těla.
 

Použití: Potřebné množství bahna přidejte do koupele nebo ho použijte k masáži či zábalu vybrané partie. Bahno se také výborně hodí jako pleťová maska.

Dávkování: Do koupele přidejte asi 150 g karlovarského bahna. Pro masáž či zábal dávkujte bahno podle velikosti vybrané tělesné partie.

Upozornění: Bahno před použitím vždy ohřejte zhruba na tělesnou teplotu ve vodní lázni.

Karlovarské bahenní lázně navazují na tradici bahenních procedur a výrobků. Vše vzniká výhradně z přírodních surovin, které jsou pečlivě zpracovávány. V sortimentu této značky najdete především vřídelní bahno, které má řadu blahodárných účinků na lidský organismus.

Výrobce: KARLOVARSKÉ BAHENNÍ LÁZNĚ, spol. s r.o., Sopečná 58 , 360 18, KARLOVY VARY - TAŠOVICE, Česká republika

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?