J.D.S. Bahno černé z Mrtvého moře 600 g

J.D.S. Bahno černé z Mrtvého moře 600 g

(1 hodn.)
309
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Černé bahno z Mrtvého moře pečuje o problematickou pokožku s příznaky akné, lupénky a ekzémů. Je vhodné i pro tu nejcitlivější pleť, pečuje i o mastné vlasy a bolavé svaly i klouby.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Černé bahno J.D.S. z Mrtvého moře pečuje o problematickou pokožku s příznaky akné, lupénky, ekzémů a jiných kožních problémů. Bahno je bohaté na množství minerálních látek, které o pleť pečují a regenerují ji. Navíc díky přírodnímu složení je bahno vhodné i pro tu nejcitlivější pleť, pečuje i o mastné vlasy a namožené svaly i klouby. Působí protizánětlivě a eliminuje podráždění.

Bahno z Mrtvého moře obsahuje vysoký podíl minerálních látek, které pečují o všechny typy pokožky, obzvlášť o tu problematickou, aknózní a ekzematickou. Pleť hojí, zklidňují a léčí záněty. Drobné částečky obsažené v bahně působí jako lehký peeling, čistí póry a uvolňují z nich usazené nečistoty i kožní maz, to vše díky protizánětlivým účinkům. Černé bahno je vhodné i jako zábal na mastné vlasy či vlasy s lupy.

Zlepšuje prokrvení pokožky, podporuje její regeneraci a chrání před opětovným návratem kožních problémů. Bahno je vhodné i pro ošetření namáhaných kloubů a svalů.

Poklad z Mrtvého moře

Jedním z důvodů, proč už po staletí proudí statisíce lidí do oblasti Mrtvého moře, jsou výjimečné účinky bahna, které se zde nachází. Bahno z Mrtvého moře má opravdu jedinečnou pověst a je používáno od pradávna na pokožku s širokou řadou problémů. Bahno je čistým přírodním produktem bohatým na minerály, který výborně doplní vaši péči o pokožku.

Čistá pokožka

Bahno z Mrtvého moře je ideální volbou na problematickou pokožku, která trpí akné. Má přirozeně antibakteriální vlastnosti, a proto brání množení škodlivých mikroorganismů. Bahno chrání proti vzniku zánětů a pomáhá uvolnit z pórů pokožky i dlouhodobě usazené nečistoty. Díky tomu se méně tvoří pupínky či černé tečky a pleť je opět čistá.

Ekzém a lupénka

Bahno z Mrtvého moře je velice oblíbené pro použití na pokožku ekzematickou či postiženou lupénkou. Okamžitě zmírňuje podráždění a zklidňuje nepříjemné svědění či pnutí pokožky. Můžete jej používat kompletně na celé tělo včetně obličeje a vlasů a nemusíte se obávat poškození pokožky. Bahno je přirozeně protizánětlivé a působí i preventivně.

Maximální regenerace

Bahno je bohaté na množství minerálních látek, které o pleť pečují a podporují její přirozenou regenerační schopnost. Urychluje hojení a posiluje strukturu pokožky. Drobné částečky usazené v bahně odstraňují odumřelé kožní buňky a působí jako důkladný, avšak šetrný peeling. Bahno lze používat také jako zábal na vlasy trpící lupy či zvýšeným maštěním vlasové pokožky.

Použití: Před nanesením bahno řádně promíchejte. Aplikujte silnější vrstvu bahna na čistou pokožku a nechte působit alespoň 10 minut, nejlépe přes noc. Používejte podle potřeby 1-2× týdně.

Tip: Před aplikací na bolavé klouby ohřejte potřebné množství bahna ve vodní lázni.

V sortimentu značky Malki (dodává J. D. S.) naleznete přírodní sůl, mořské bahno či bylinná mýdla. Tato rodinná firma dodává své produkty do 16 zemí světa a její tradiční recepty se předávají již 200 let z generace na generaci.

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: J. Malki products, Beit Dagan , 50250, Beit Dagan 50250, Izrael

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Specifická označení: oblast Mrtvého moře

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Bahno z Mrtvého moře – poklad na mořském dně

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Hana 29. 8. 2018 09:12

Používám na obličej i na tělo tak jednou za týden, kůže je po použití krásně vyhlazená, dobrý kup. Sice lehce smrdí, což někomu může vadit, ale je to bahno :)

nedoporučuji / dupav 12. 6. 2012 19:11

...k léčbě ekzému. Vlivem intenzifikace zemědělství v oblastech proti proudu přítoku a tedy i používání nebezpečných chemikálií se do Mrtvého moře dostává vysoké množství toxických látek. Vzhledem k tomu, že Mrtvé moře nemá odtok, tyto látky se zde kumulují a usazují se právě v sedimentu. Vystavovat tedy pokožku takovému bahnu považuji za nerozumné

super / Zuzana 20. 6. 2016 15:46

skvělý výrobek, krásně se mi zlepšila pleť na obličeji a zmizely strie na bocích

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Specifická označení: oblast Mrtvého moře

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?