Lobey AHA Peeling s postupným uvolňováním 50 ml

Lobey AHA Peeling s postupným uvolňováním 50 ml

Lobey AHA Peeling s postupným uvolňováním 50 ml

Značka: Lobey
Balení:
611
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Peeling s AHA kyselinami poskytuje důkladnou exfoliaci pleti, uvolňuje ucpané póry a pomáhá proti černým tečkám. Vhodný pro všechny typy pleti, včetně problematické a zralé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

AHA Peeling s postupným uvolňováním od značky Lobey je jedinečný vázáním AHA kyselin v hydrogelu do tzv. lamel (vrstev). Díky této revoluční technologii jsou kyseliny do pleti uvolňovány po vrstvách postupně. Na pleť tak působí nižší koncentrace kyselin a je možné je bezpečně ponechat působit na pleti po delší dobu. Toto má naprosto zásadní vliv na prevenci vzniku podráždění a případných vážnějších zánětů kůže spojených s konvenčními AHA kyselinami.

Zároveň tento peeling přináší funkčnost daleko vyšších koncentrací AHA kyselin, neboť bylo prokázáno, že pleť dává stejnou odpověď i při nižších koncentracích postupně uvolňovaných kyselin.

AHA peeling Lobey

  • Důkladná exfoliace pleti při nízkém riziku podráždění
  • Uvolňuje ucpané póry a pomáhá proti černým tečkám
  • Urychluje mizení hyperpigmentací
  • Stimuluje produkci kolagenu
  • Zlepšuje vzhled jemných vrásek a jizviček po akné
  • Sjednocuje tón a texturu pleti
  • Zjemňuje pleť a zvyšuje její zářivost
  • Omlazuje strukturu pokožky
  • Neovlivňuje pH pleti

Benefity pro každý typ pleti

  • přináší šetrnou exfoliaci, urychlení obnovy buněk, zpevnění pleti, sjednocení tónu a textury
  • benefity pro aknózní pleť - čistí póry a černé tečky, pomáhá zbavovat se akné, vyrovnává nesrovnalosti na pleti, bojuje proti hyperpigmentacím a jizvičkám po akné
  • benefity pro stárnoucí pleť - zpevňuje a omlazuje pokožku, redukuje jemné vrásky, sjednocuje pleť

Hlavní aktivní látky

  • Skinperf LWG (kyselina glykolová, kyselina mléčná, kyselina citronová) Jedná se o přírodní biomateriál, který obsahuje AHA (alpha hydroxy acids) kyseliny vázané v lamelách. Díky této nové technologii LWG (lameral water gel) postupně a kontrolovaně uvolňuje nízké koncentrace kyselin do pleti, čímž jsou eliminována rizika popálení spojená s běžnými AHA produkty. Síla exfoliace se přitom vyrovná silněji koncentrovaným konvenčním AHA produktům, a to s minimálním zatížením pleti. Odstraňuje z pleti odumřelé kožní buňky a stimuluje obnovu nových buněk. Již po 4 týdnech používání byly prokázány účinky na zvýšení hebkosti, rozjasnění a sjednocení pleti, na redukci hyperpigmentací a jizviček po akné a na snížení množství černých teček.
  • Liftonin (kyselina tannová, extrakt z prosa setého) Tato unikátní omlazující směs stimuluje produkci kolagenu a zároveň zpevňuje síť kolagenových vláken, což vede ke zmírnění jemných vrásek a linek. Proso seté je zdrojem křemíku a zpevňuje kolagenovou síť, čímž podporuje její celkové omlazení - liftingový efekt a jemnější texturu pleti. Kyselina tannová je velmi silný přírodní adstrigent - spojuje větší oblasti kolagenové sítě a vyplňuje mezery pod vráskami. Výsledkem je celkově zářivější jemnější vzhled a rovnoměrná textura pleti. Působí synergicky s AHA kyselinami, pomáhá jejich rovnoměrnějšímu nanesení a společně pomáhají k mladší sjednocené pleti.

Po použití peelingu nepoužívejte den séra s vitaminem C a retinoly. Druhý den určitě nevynechejte SPF ochranu

Použití: AHA peeling používejte výhradně večer. Doporučená frekvence používání je 1-3x týdně (1x týdně v případě začátečníků s kyselinami nebo při běžném použití pro pravidelnou exfoliaci; 2-3x týdně u pleti, která je na kyseliny zvyklejší, a v případě, že chcete dosáhnout výraznějších výsledků). Častější použití není žádoucí ani efektivní, neboť pleť potřebuje čas na obnovu. AHA peeling LOBEY se od mnoha AHA produktů na trhu liší technologií postupného uvolňování nízkých koncentrací, díky které může a zároveň potřebuje zůstat delší dobu působit na pleti. AHA peeling nechte na pleti zaschnout a působit minimálně 2 hodiny (několik hodin před spaním) a maximálně 10 hodin (působení přes noc). Ze začátku vyzkoušejte kratší dobu působení a postupně dle reakce pleti a potřeby navyšujte. Poté je důležité AHA peeling smýt důkladně z pleti vodou.

Upozornění: Produkt nedoporučujeme pro těhotné z důvodu vyšší citlivosti pleti vlivem hormonálních změn. Pokud je však peeling na pleti dobře snášen, je možné jej bezpečně používat. V případě citlivé pokožky doporučujeme postupovat opatrně a produkt nejprve vyzkoušet na ruce.

Lobey - to je česká 100% funkční přírodní kosmetika, kterou založili v roce 2018 tři kamarádi z Brna. Ve svých produktech využívají aktivní látky s klinickými studiemi a testy a certifikované suroviny z ekologického zemědělství.

Typ pleti: problematická pleť a akné, všechny typy pleti, zralá pleť

Výrobce: LOBEY Laboratories, Řípská 960/9a , 627 00 , Brno, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Lobey AHA Peeling s postupným uvolňováním 50 ml / Gabriela 8. 2. 2022 14:14

Nejlepší AHA peeeling. Mám citlivou pleť se sklony k suchým stavům (hlavně v zimě) a sklony k šupinatením. Jenom si to nanesete a necháte to na tváři dělat svou práci, pak smyjete a šupinky a stará kůže je pryč :)

Super! / Julia 23. 5. 2022 09:41

Splňuje přesně to, co slibuje. Mám citlivou pleť a žádné podráždění nezpůsobuje. Používám teď párkrát týdně přes noc, protože chci vylepšit vzhled post-akné škod, a pleť vypadá opravdu lépe, hladší a sjednocenější. Pokud máte citlivou pleť se sklonem k akné - nedoporučuje se používat mechanické peelingy, ale pouze jemné chemické s aha kyselinami, jako tento. Výborný produkt.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?