Urtekram Deodorant roll-on, MEN 50 ml

Urtekram Deodorant roll-on, MEN 50 ml

Urtekram Deodorant roll-on, MEN 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
209
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Deodorant v kuličce voní po jalovci a eliminuje pach potu. Zároveň bojuje proti nadměrnému pocení a pečuje o pokožku podpaží.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Roll-on deodorant Urtekram MEN je přesně šitý na míru mužské pokožce. Obsahuje výtažky z Aloe vera či baobabu a je obohacený o kyselinu hyaluronovou. Díky zinku brání rozkladu potu a jeho nepříjemnému zápachu. Bambucké máslo s podílem jojobového oleje dodává deodorantu pečující vlastnosti a zanechává pokožku podpaží nádherně jemnou.

Deodorant díky účinným látkám brání rozkladu potu a působí antibakteriálně, a tak podpaží ochrání před nevítaným zápachem. Složení je obohacené o extrakty z baobabu a lékořice, které působí proti nadměrnému pocení. Deodorant zároveň pokožku jemně provoní dřevitou vůní jalovce. Kromě jiného je obohacený také o výtažek z Aloe vera, který předchází podráždění a spolu s kyselinou hyaluronovou, bambuckým máslem a jojobovým či mandlovým olejem pokožku krásně zvláční a ochrání ji před ztrátou potřebné hydratace.

 

Příjemná vůně

Deodorant v kuličce Urtekram určený pro muže efektivně chrání proti nadměrnému pocení a nepříjemnému zápachu, ale zároveň pokožku nedráždí. Deodorant Urtekram neucpává póry a nepředstavuje potenciální riziko pro vaše zdraví. Jemný, ale zároveň účinný deodorant s obsahem přírodních výtažků a zinku nedráždí pokožku a naopak jí poskytuje péči. Je vhodný i pro citlivou pokožku. 

Účinná ochrana a péče

Deodorant bez parfemace má velice jednoduché složení, nenajdete v něm žádné nadbytečné chemické složky, které by pokožku zatěžovaly či dráždily. Výtažek z Aloe vera osvěžuje pokožku a zároveň podporuje její hydrataci a chrání proti vysušení. Zároveň zmírňuje jakékoliv podráždění, pálení či zarudnutí pokožky. Kuličkový aplikátor je velice pohodlný na používání a deodorant nezanechává skvrny na oblečení. 

Proti pocení i zápachu

Deodorant obsahuje zinek, který neucpává kožní póry, a tím neovlivňuje přirozené ochlazování pokožky, ale pouze působí antibakteriálně, čímž efektivně chrání proti zápachu. Deodorant chrání vaše tělo přirozenou cestou a můžete se na něj spolehnout po celý dlouhý den díky antibakteriálnímu zinku, pečujícími bambuckému máslu a jojobovému oleji a výtažku z jalovce, jenž deodorantu dodává příjemnou a svěží bylinnou vůni. 

Použití: Přiměřené množství deodorantu naneste roll-onem na čistou pokožku podpaží. Před oblečením nechte zaschnout.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Men

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nic moc / Daniel 17. 3. 2024 21:00

Na oblečení začne nepříjemně smrdět

Zklamani / Jan 7. 4. 2018 19:32

Zatim nejhorsi prirodni deo, co jsem zkousel. Hezka jemna vune, ale po aplikaci vydrzi cca 10 min. Pot je pak citit snad jeste hur, nez kdybych nepouzil nic. Navic tekuta forma s kulickou, po aplikaci dlouho schne, nechava fleky na obleceni, celkove hruza.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Men

Nenašli jste to pravé? Co tohle?