Yuuki Menstruační kalíšek 2 (větší) Soft 1 ks

Yuuki Menstruační kalíšek 2 (větší) Soft 1 ks

Yuuki Menstruační kalíšek 2 (větší) Soft 1 ks

(1 hodn.)
Značka: Yuuki
Balení:
419
395
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Měkký menstruační kalíšek Soft ve větší velikosti 2 je vhodný pro starší ženy a ženy po porodu.

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Měkký menstruační kalíšek Yuuki Soft ve větší velikosti 2 je vhodný pro starší ženy a ženy po porodu. Kalíšek je vyroben z odolného, ale zároveň měkkého antibakteriálního lékařského silikonu, jeho použití je bezpečné a mnohem pohodlnější, než užití klasických hygienických potřeb.

Menstruační kalíšek Yuuki je vhodnou alternativou k běžným hygienickým potřebám. Je hygieničtější, levnější a v neposlední řadě také ekologičtější. Díky antibakteriální úpravě brání kalíšek množení bakterií v pochvě a tím eliminuje výskyt mykóz či jiných gynekologických potíží během menstruace. Manipulace s kalíškem je jednoduchá a pohodlná, nedostanete se do přímého styku s krví, jako se se to stává například u tamponů.

Kalíšek Yuuki Soft je vyroben z měkkého lékařského silikonu vhodného pro ženy se zvýšenou citlivostí, kterým dělá problém například zavedení tamponu. Velikost 2 je určena pro ženy starší 28 let a také pro ty, které rodily přirozenou cestou. Kalíšek má obsah 37 mililitrů, průměr 47 milimetrů a délku včetně stopky 75 milimetrů. Jakmile se naučíte s kalíškem manipulovat, lze stopku zkrátit či ji úplně ustřihnout. 

S menstruačním kalíškem nejen ušetříte svou peněženku i životní prostředí, ale také zažijete dosud nepoznané pohodlí během menstruace. Správně zavedený kalíšek není v těle vůbec cítit, takže můžete bez omezení vykonávat své oblíbené aktivity a nemusíte se obávat protečení či jiných nepříjemností. Kromě pohodlí je kalíšek i výhodnou investicí, neboť při správném používání vydrží sloužit téměř 10 let.

Značka Yuuki vyrábí menstruační kalíšky v České republice, které vydrží 5-15 let. Silikonový materiál, ze kterého je kalíček vyrobený, splňuje nejvyšší kvalitu schválenou pro použití ve zdravotnictví. Můžete vybírat ze dvou různých velikostí a tvrdostí.

Použití: Kalíšek zmáčkněte současně palcem a ukazováčkem a v podřepu ho zaveďte do pochvy tak, aby byl celý dolní okraj kalíšku schovaný v pochvě. Dobře zavedený kalíšek není v těle cítit. Kalíšek opět vyjmněte a vyprázdněte po zhruba 4- 5 hodinách, nejpozději však po 12 hodinách. Během menstruace není kalíšek nutné opakovaně vyvařovat či mýt mýdlem, postačí ho opláchnout teplou vodou.

Upozornění: Vždy před začátkem nového menstruačního cyklu vyvařte kalíšek v horké vodě či sterilizujte v mikrovlnce. Při zavádění i vyjímání kalíšku dbejte na důkladnou hygienu rukou. Stopka neslouží k vyjímání kalíšku, v takovém případě by mohlo dojít k jejímu přetržení. Kalíšek vyjímáme uchopením za dno.

Značka Yuuki vyrábí menstruační kalíšky v České republice, které vydrží 5-15 let. Silikonový materiál, ze kterého je kalíček vyrobený, splňuje nejvyšší kvalitu schválenou pro použití ve zdravotnictví. Můžete vybírat ze dvou různých velikostí a tvrdostí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Yuuki - BETA obchodní společnost, s.r.o., Křižanská 1 , 460 10, Liberec, Česká republika

Naše hodnocení:

Varianta soft zajišťuje snadnější manipulaci bez potíží s rozvinutím.
Kalíšek je skutečně větší, pozor by si měly dát začátečnice nebo užší ženy.
Z blogu5

10 dobrých důvodů, proč vyzkoušet menstruační kalíšek

Intimní potřeby bez chemie

Jak správně vybrat menstruační kalíšek

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Menstruační kalíšky: V čem vězí jejich oblíbenost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nedoporucuji / Jana 8. 10. 2018 15:52

Za me nedoporučuji. Dala jsem mu šanci 4 menstruace a dnes letí do koše. Je tvrdý, takže při nošení je dost bolestivý (ať jsem ho dala kamkoliv, je možné ze je mi velky, ale jsem po porodu a mivam silnou menstruaci, proto jsem zvolila tuto velikost). A hlavně stale protéká. Opravdu jsem zkusila vsechny mozne polohy.

Dobrý / Jana 12. 4. 2014 20:34

Mestruační kalíšek není špatný. Rozhodně lepší než tampon. Zase, že by byl tak úžasný, že bych používala jen kalíšek, to určitě není. Neumím si to představit měnit ho na veřejných záchodech či v práci. Je to dobrý mít, když je člověk v klidu doma nebo na dovolené a použít ho na koupání místo tamponu.

larakop / lara 3. 10. 2014 13:14

Menstruační kalíšek bych za nic jiného neměnila,jsem s ním spokojená..Na veřejných záchodech postačí butala s vodou a když jí nemám postačí i vlhčené ubrousky :-)..Jsem maximálně spokojená a nemusím přemýšlet že si mám koupit tampony či vložky..

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?