Urtekram Sprchový gel Nordic Berries 500 ml

Urtekram Sprchový gel Nordic Berries 500 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
352
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Sprchový gel s výtažky z Aloe vera a severského bobulového ovoce má příjemně ovocnou vůni, pokožku šetrně umyje, vyživí a podpoří její správnou hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový gel Urtekram Nordic Berries je vhodný pro všechny typy pokožky a jeho jemná ovocná vůně vám zpříjemní večerní i ranní hygienu. Důkladně, ale zároveň šetrně pokožku umyje, nevysuší ji, ale naopak o ni pečuje díky výtažkům ze severského bobulového ovoce, které je plné vitaminů či antioxidantů. Sprchový gel pomáhá navracet pokožce přirozenou rovnováhu a zanechá ji příjemně hebkou.

Základ sprchového gelu tvoří jemné tenzidy, které pokožku důkladně vyčistí od veškerých nečistot, aniž by ji podráždily nebo vysušily. Gel díky obsaženému výtažku z Aloe vera, rostlinnému glycerinu a kyselině hyaluronové a mléčné pokožku zklidňuje a podporuje její správnou hydrataci. Složení je dále obohacené o výtažky z kanadské brusinky, borůvky či rakytníku, které jsou plné vitaminů či antioxidantů, pečují o pokožku, vyživují ji a chrání před předčasným stárnutím.

Očista i pro suchou pokožku

Sprchový gel Urtekram Nordic Berries důkladně čistí vaši pokožku a zároveň se postará o dobrou úroveň její hydratace. Sprchový gel díky šetrnému složení nenarušuje ochrannou hydrolipidovou bariéru pokožky, proto je ideální pro všechny, kdo nechtějí svoji pokožku během sprchování zbytečně vysušovat. Je tak vhodný pro všechny typy pokožky, včetně suché. 

Zahalte se do ovocné vůně

Sprchový gel Nordic Berries je plný výtažků ze severského bobulového ovoce, jež je nabité vitaminy a antioxidanty, a díky tomu pečuje o pokožku a chrání ji proti podráždění a předčasnému stárnutí. Zároveň vás potěší svou příjemnou lehce ovocnou vůní, jež osvěží tělo i mysl. Výtažek z Aloe vera pokožku jemně chladí, podporuje její hydrataci a zároveň efektivně zklidňuje podráždění či zarudnutí. 

Přírodní péče

Sprchový gel Urtekram pak obsahuje i další přírodní složky, které prospívají kvalitě pokožky. Nenajdete v něm žádné syntetické sulfáty, které mohou být zdrojem podráždění pokožky. Sprchový gel Urtekram čistí pokožku efektivně, ale zároveň maximálně šetrně a je vhodný pro celou rodinu. Esenciální oleje z citrusů prokrvují a osvěžují pokožku, zatímco výtažek z brusinky, rakytníku a borůvky pokožku vyživují a posilují. 

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Berries

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Nordic Berries

Nenašli jste to pravé? Co tohle?