Saloos Hroznový olej 250 ml

Saloos Hroznový olej 250 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
221
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Hroznový olej se do pokožky rychle vstřebává. Obsahuje antioxidanty, a přispívá tak k boji proti předčasnému stárnutí organismu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hroznový olej Saloos je vhodný jako kosmetický olej především pro mastnou a normální pokožku. Díky své tekuté řidší konzistenci je vhodný k ředění hustších olejů a k přípravě jemných regeneračních a masážní olejů.

Hroznový olej je skvělý pro míchání olejových pečujících směsí, rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. V kosmetických přípravcích se používá pro své zvláčňující vlastnosti, dobře zadržuje vlhkost, a tím přispívá ke zpomalení stárnutí pokožky.

Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Přesto hroznový olej Saloos obsahuje velké množství antioxidantů, které se přirozeně vyskytují v hroznovém víně. Díky tomu bojuje proti předčasnému stárnutí pokožky.

Lehký olej

Máte mastnější pokožku a bojíte se toho, že oleje nejsou pro vaši pleť to pravé? Pak ještě neznáte hroznový olej. Hroznový olej Saloos se vyznačuje právě svou velmi lehkou konzistencí, která je ideální pro smíšenou a mastnější pokožku. Hroznový olej je velice vhodný i na pleť problematickou, kterou nezatěžuje a nezanechává mastný pocit či neprodyšný povlak.

Péče bez pocit umaštění

Klíčem je totiž samotná aplikace oleje. Hroznový olej vždy nanášejte na lehce vlhkou pokožku, navlhčenou například termální či květinovou vodou. Olej se pak velice rychle vstřebává a zanechává pouze jemnou a vyhlazenou pokožku. Hroznový olej je vhodný pro denní i noční péči a nemusíte se obávat jej použít také jako podklad pod make-up.

Výživa z přírody

Hroznový olej má jemnou texturu, proto je vhodný pro všechny typy pokožky. Olej se hodí také pro ředění hustějších olejů, například arganového, makadamiového či mandlového. Je také skvělým nosičem pro esenciální oleje. Používejte jej samostatně nebo si pomocí hroznového oleje vytvořte přípravek přesně na míru aktuálním potřebám své pleti.

Jemná a hydratovaná pokožka

Hroznový olej dodává pokožce dostatečnou výživu, uzamyká v ní hydrataci a chrání ji před vysušením. Vyhlazuje pleť a zanechává ji hedvábně jemnou. Hroznový olej je zároveň bohatý na antioxidanty, jež chrání buňky pleti proti volným radikálům, a tím i zpomalují stárnutí pokožky. Olej intenzivně regeneruje pokožku a překvapí vás svými anti-age účinky. 

Použití: Vmasírujte do pokožky. Nebo použijte v kuchyni pro dochucení pokrmů.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro děti

Hroznové víno a jeho úžasné účinky na zdraví

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Irena 9. 7. 2018 17:46

Výborný olej. Je lehčí konzistence, takže nezanáší póry a rychle se vsakuje. Občas třeba jednu, dvě kapky přidám na "rozředění" hutnějšího nočního krému.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?