seventy-one Eco opalovací krém na obličej a sport SPF50+ 50 ml

seventy-one Eco opalovací krém na obličej a sport SPF50+ 50 ml

Značka: seventy-one
Certifikáty: VEGAN, Cruelty Free
Certifikát VEGANCertifikát Cruelty Free
Balení:
616
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Opalovací krém s minerálními filtry zajišťuje vysokou sluneční ochranu, která nezanechává žádné bílé skvrny na kůži. Je vhodný pro všechny typy pokožky a zejména pro sportovní nadšence!

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Eco opalovací krém na obličej a sport SPF50+ od značky seventy-one je preferovaným produktem pro (sportovní) nadšence, kteří tráví celý den na sluníčku. Obsažené minerální filtry - oxid titaničitý a zinečnatý respektují pokožku a životní prostředí a společně jsou vynikajícím štítem proti UVA a UVB paprskům. Opalovací krém se může dokonce aplikovat na vlhkou pokožku. 

Tento krém na opalování má vysokou voděodolnost a je ideální pro všechny typy pleti, dokonce i pro mastnější. Je vyrobený ve Francii a testován pod dermatologickou kontrolou. Obsahuje slunečnicový olej, který zjemňuje a vyživuje i suchou kůži. Jojobový olej posiluje hydrolipidovou vrstvu a pokožku vůbec nezatěžuje. Rostlinný glycerin hydratuje, zlepšuje a zjemňuje vzhled pokožky. 

Opalovací krém s ochranou SPF 50 neucpává póry. Obsahuje minerální filtry bez nanočástic. Neobsahuje: parabeny, silikony, nanočástice, fenoxyethanol, alkohol ani látky petrochemického původu.

Použití: Aplikujte krém ECO SUN SHIELD SPF 50+ na obličej, ramena a všechny citlivé oblasti, abyste dosáhli maximální ochrany pokožky. Pro snadné použití si krém naneste na dlaň, zahřejte v dlaních, až potom ho naneste na potřebná místa. Neštípe v očích. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu.

Francouzská značka SeventyOne Percent vyrábí přírodní krémy na opalování, které obsahuji minerální filtry a jsou tak šetrné jak k tělu, tak přírodě. 

Výrobce: SeventyOne Percent, Moulin d'Yrieu 40530 , LABENNE, Francie

Z blogu1

SeventyOne Percent: Sluneční ochrana pro každý typ dovolenkáře

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Velmi spokojená / Dominika 12. 1. 2022 18:15

Hledala jsem opalovací krém, po kterém nehudu mastná, bude z přírodních látek a nebude barevný. Tenhle toto všechno splňuje. Není vůbec mastný, konzistence je poměrně tuhá ale po nanesení a rozetření nemám bílý obličej. Navíc má příjemnou a jemnou vůni. Doporučuji.

8/10 / Helena 5. 5. 2023 13:11

+ opravdu nemastí obličej a je příjemný i na problematickou pleť s akné (přčdtím jsem nikdy nenašla opalovák, co by byl na obličeji ok) + vydrží + složení - na obličeji dělá hodně výraznou bílou masku, skoro jako bílý makeup, kor na sluníčku je to hodně vidět i pod líčením (což bohužel u přírodních krémů prostě bývá) Jde to vyřešit, když před nanesením rozmícháte s trochou normálního denního krému, líp se ta bílá rozetře a vstřebá. Jinak ale pokud nemáte úplně bělostnou pokožku je to nepoužitelný.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?