MÁDARA Infinity Care System, pleťová sada 1 ks

Infinity Care System

MÁDARA Infinity Care System, pleťová sada 1 ks

MÁDARA Infinity Care System, pleťová sada 1 ks

Infinity Care System

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Cosmos
Certifikát Cosmos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťová sada Infinity Care System od značky MÁDARA obsahuje immuno sérum a pleťovou probiotickou mlhu. Sada je vhodná pro dehydratovanou, suchou a poškozenou pleť. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťová sada Infinity Care System MÁDARA obsahuje immuno sérum a pleťovou probiotickou mlhu. Sada je vhodná pro dehydratovanou, suchou a poškozenou pleť. 

Immuno sérum z řady MÁDARA Infinity obsahuje unikátní komplex laktobacilů, beta-glukany získané z hub, provitamin D a také účinné rostlinné polyfenoly. Je skvělou volbou pro unavenou dehydratovanou pleť, na které jsou patrné předčasné známky stárnutí. Sérum pleť zklidní, celkově ji posílí a navrátí jí přirozenou svěžest.

Podložené výsledky:

84 % testovaných uživatelek zaznamenalo sametový pocit pokožky a celkově sjednocenější pleť*

4 x vyšší hydratace pokožky během jednoho týdne**

* placebo kontrolovaná studie 15 uživatelek

** placebo kontrolovaná in vivo studie, ošetřená vs neošetřená pokožka, 15 uživatelek 

Pleťová mlha probiotic essence z řady MÁDARA Infinity je skvělou volbou pro unavenou pleť s nejednotným barevným tónem a předčasnými známkami stárnutí, které jsou způsobené hektickým životem v moderním velkoměstě. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, probitoický komplex a účinné polyfenoly, které pleť okamžitě osvěží a rozzáří.

Použití: Probiotická mlha: Mlhu nastříkejte na obličej a dekolt, nechte zaschnout. Můžete používat ráno, ale i kdykoliv během dne. Sérum: Několik kapiček séra naneste na čistou suchou pleť a jemně vetřete.

Infinity Care System, pleťová sada obsahuje produkty:

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?