Saloos Jedle 10 ml

Saloos Jedle 10 ml

119
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Éterický olej z jedle s přirozenými antiseptickými účinky provoní vaši domácnost svým svěžím bylinným aromatem. Působí při rýmě a nachlazení, podporuje prokrvení ve tkáních a zmírňuje bolesti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Jedle je éterický olej s významnými aromaterapeutickými účinky, jež působí na fyzické i psychické aspekty organismu. Vůně jedle je velice typická a má stimulační efekt díky svým bylinným a dřevitým tónům. Éterický olej z jedle je výborným prostředkem k inhalaci a příjemně provoní váš domov.

Olej z jedle má silný antiseptický efekt a je často využíván jako přirozená dezinfekce do místností. Brání množení škodlivých mikroorganismů, neutralizuje nepříjemné pachy a pročišťuje vzduch. Dodá vaší domácnosti svěží aroma, jež zmírňuje známky únavy a podporuje celkové uvolnění.

Jedle posiluje lokální mikrocirkulaci v tkáních a uplatňuje se pro masáže studených a nedostatečně prokrvených končetin. Blahodárně působí také při rýmě a nachlazení, kdy udržuje průchodnost dýchacích cest. Ulevuje od bolestí a je využívána také při revmatizmu.

Pronikavá vůně

Éterický olej z jedle zahalí vaši domácnost do okouzlující lesní vůně, která harmonizuje psychiku. Dřevitě-kořeněná vůně jedle skvěle neutralizuje nepříjemné pachy a hodí se jak do domácnosti, tak do veřejných prostor. Éterický olej z jedle je přirozeně antiseptický, díky tomu brání množení mikroorganismů a je vhodnou dezinfekcí do interiérů. 

Bojujte s únavou

Vonná esence z jedle je vhodným prostředkem jak pro přímou inhalaci, tak do aromalamp. Vůně jedle je velice příjemná pro všechny a pomůže vám nabrat zpět ztracenou energii. Jedlová esence osvěží tělo i mysl a pomáhá při problémech s koncentrací či při chronické únavě. Díky vůni jedlového éterického oleje se budete cítit jako znovuzrození. 

Pro zdravé dýchání

Éterický olej z jedle rovněž pečuje o vaše dýchací cesty, pročišťuje je a zaručí vám volné dýchání. Působí podpůrně při chřipce a nachlazení a zmírňuje otoky sliznic. Zároveň podporuje lokální mikrocirkulaci ve tkáních, díky čemuž podporuje hojení a zároveň pomáhá proti prochladnutí. Je vhodný také jako součást masážních olejů pro uvolnění pohybového aparátu. 

Účinky aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Ze široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství. Děti ho mohou používat od 10 let. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: astma, nachlazení a viróza, revmatismus a artritida

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?