Saloos Regenerační obličejový olej lemon tea tree 20 ml

Saloos Regenerační obličejový olej lemon tea tree 20 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
201
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Pečující olej je ideální pro mastnou, mladou a problematickou pokožku. Je antibakteriální a antiseptický, působí proti vzniku akné. Díky obsahu šípkového oleje přispívá k regeneraci a hojení pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační obličejový olej Lemon Tea Tree Saloos je ideální pro mastnou, mladou a problematickou pleť. Zabraňuje tvorbě zanícených míst, dezinfikuje, má antiseptické a antibakteriální účinky, zklidňuje akné.

Obsahuje jojobový, brutnákový a šipkový olej. Jojobový olej je vhodný pro všechny typy pleti, u mastné reguluje produkci kožního mazu a uzamyká hydrataci v pokožce bez zbytečného ucpávání pórů. Šípkový olej pak podporuje přirozenou regeneraci pleti a přispívá k jejímu hojení.

Pečující olej Saloos nevysušuje, po použití je pleť svěží a vitální. Specifická osvěžující citrusová vůně příznivě působí na psychiku.

Čistá a svěží pleť

Regenerační pleťový olej Lemon Tea Tree od Saloos je komplexní každodenní péčí o vaši pokožku, která dodá pleti vše, co potřebuje a zároveň ji nezatíží. Regenerační pleťový olej Saloos je vyvážená směs rostlinných olejů s různými vlastnostmi a přírodních výtažků, které dodávají pleti intenzivní péči, hydratují ji a udržují ji komfortně vláčnou.

Každodenní péče

Bojíte se používat na svoji pokožku pleťový olej? Obáváte se zatížení či zvýšení produkce kožního mazu? Regenerační pleťový olej Saloos vám dokáže opak. Při nanášení na lehce vlhkou pokožku se velice rychle vstřebává, nezanechává za sebou mastný povlak a neucpává póry. Díky tomu je pleťový olej vhodný skutečně na všechny typy pleti, stačí si jen vybrat pro vás tu pravou variantu.

Hydratace a zjemnění

Regenerační pleťový olej Saloos neobsahuje žádné přidané syntetické ingredience, chemické konzervanty či parabeny. Směs olejů je sestavena pro specifické potřeby konkrétního typu pokožky a olej je vhodný na denní i večerní použití. Díky praktickému kapátku, které je součástí menšího balení, olejem zbytečně neplýtváte a na celý obličej stačí skutečně jen pár kapek.

Proti akné a nedokonalostem

Regenerační pleťový olej citronem a tea tree je vhodný především pro pleť náchylnou k tvorbě nedokonalostí a akné. Esenciální olej z čajovníku australského brání množení pupínků, jemně tonizuje a dezinfikuje pokožku, zatímco citron podporuje její prokrvení a regeneraci. Olej nejen pokožku hydratuje, ale zároveň chrání i proti ucpávání pórů, nadměrné produkci kožního mazu a tvorbě pupínků.

 

Použití: Naneste pár kapek na čistou a stále vlhkou až mokrou pleť a vmasírujte. Díky přítomnosti vody se pleťový olejíček lépe vstřebává, uzamyká vodu v pleti a hloubkově hydratuje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Tea tree: čaj z Austrálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Paráda / Daniela 6. 7. 2015 21:27

Tečka v každodenní péči o smíšenou problematickou pleť (spolu s hydrofilním odličovacím olejem a květinovou vodou). Nevěřila bych, že mastné kůži může pomoci další příval tuku, ale tento olej mi přijde v koupelně jako naprostá nezbytnost. Pleť je po něm krásně jemná, vyživená, spokojená :-) A osvěžující vůně mi vždy zlepší náladu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?