lovespot Roller růženín 1 ks

lovespot Roller růženín 1 ks

Značka: lovespot
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Roller s růženínem rozproudí energii a lymfu, revitalizuje a zpevní vaši pokožku.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Roller s růženínem od značky lovespot rozproudí energii a lymfu, revitalizuje a zpevní vaši pokožku. Pravidelnou péči eliminuje vrásky a celkově projasní pleť. Přirozený chlad kamene, z něhož je masážní přístroj vyroben, redukuje otoky a kruhy pod očima. Vhodný pro všechny typy pleti.

Růženín:

Láska + Harmonie + Srdeční čakra

Guasha je vyrobená z růženínu, který je sám o sobě kamenem lásky a sebelásky – což je ideální v péči o pleť. Čistí a otvírá srdce na všech úrovních, s jeho pomocí se začnete mít rádi, hojí bolavé srdce a citová zklamání. Výborně slouží v době traumat a krizí, v existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii, posiluje empatii a citlivost, přivede vám do života lásku a nové vztahy, vede k odpuštění sobě samému, je nejdůležitějším kamenem pro srdeční čakru.  

Použití: Jemně přejíždějte po pokožce, klidně ráno i večer.

Česká značka LOVESPOT byla založena dvěma kamarádkami, které se rády starají o svou pleť a jejich filozofií je, že nepotřebujte spousty produktů a kosmetiky za tisíce, stačí vám vhodně zvolený produkt a pravidelná péče. V jejich sortimentu tak najdete guashu, rollery, konjakové houbičky a jiné. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SPIRIT BEADS s.r.o., Kunětická 2534/2 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?