Les couleurs de Jeanne Barva na vlasy měděná červená 2 x 50 g

Coloration 100 % Vegetable red copper

Les couleurs de Jeanne Barva na vlasy měděná červená 2 x 50 g

Coloration 100 % Vegetable red copper

410
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Barva na vlasy z BIO indických bylin je 100% rostlinného původu, bez obsahu syntetických přísad. Perfektně barví, skvěle kryje šediny a vyživuje vlasy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tato rostlinná barva na vlasy od francouzské značky Les couleurs de Jeanne obsahuje směs bylin v BIO kvalitě, jako např. henna, amla či neem. Nenajdete v ní žádné syntetické přísady. Jedná se o 100% přírodní barvu na vlasy, která nejenže perfektně barví, ale také skvěle kryje šediny a poskytuje vlasovému vláknu potřebné živiny. Zaručuje plné pokrytí všech šedých vlasů s krátkou dobou působení (30 až maximálně 90 minut).

Barva je doporučována pro světlé blond až hnědé vlasy.

Celá řada Les couleurs de Jeanne je certifikována COSMOS.

Les couleurs de Jeanne je 100% BEZ obsahu: 

PPD (Paraphenylenediamine)
Kyseliny pikramové
Kovových solí
Syntetických barviv
Konzervačních látek
Přidaných vůní
 

Co v balení najdete?

- 2x50 g sáček s barvou

- rukavice

- čepice

- manuál

Štětec pro barvení vlasů není součástí balení - je potřeba si jej dokoupit zvlášť.

Osvědčený postup barvení vlasů:

Pro dosažení nejlepších výsledků vyvinula společnost Les couleurs de Jeanne speciální produkty: Maska na vlasy před barvením vlasů s jílemRadiance fixační šampon na barvené vlasy a Radiance pečující kondicionér na vlasy 2v1.

K barvení je potřeba nekovová miska (nejlépe plastová).

Krok 1

Připravte vlasy na barvení (Maska na vlasy před barvením vlasů s jílem).
Maska zlepšuje barvicí schopnosti samotných rostlinek. Čistí a detoxikuje pokožku hlavy, vlasy, eliminuje nečistoty. Masku použijte den před barvením vlasů. Aplikujte na suché nebo vlhké vlasy a nechte působit 15 až 20 minut.
 
Krok 2
 
Smíchejte v misce 100 g prášku (2x50 g) s 300 ml vody. Pomocí štětce naneste pastu ve velmi silné vrstvě. Zakryjte si vlasy čepicí a nechte působit 30-60 minut.
 
Krok 3
 
Opláchněte si vlasy speciálním šamponem, který zafixuje barevné pigmenty k vlasovému vláknu a ochrání před nadměrným vymýváním barvy (Radiance fixační šampon na barvené vlasy).
 
Krok 4
 
Aplikujte na vlasy speciální kondicionér, který napomáhá zafixovat pigmenty k vlasovému vláknu (Radiance pečující kondicionér na vlasy 2v1). Nechte působit po dobu 2 až 3 minut.

 

Upozornění: Aplikaci přírodních barev nedoporučujeme na odbarvené vlasy. V případě šedivých vlasů je vhodné tuto kúru provádět každé 3 měsíce.

Francouzská značka Les couleurs de Jeanne se zrodila ze spojení mezi úspěšnou společností Comptoir des Lys v oblasti vývoje kosmetiky a detergentů, která je na trhu již více než 20 let, a profesionály specializujícími se rostlinné barvy. Les Couleurs de Jeanne nabízí celou řadu 100% rostlinných barviv a řadu certifikovaných organických produktů pro péči o barvené vlasy. Celá řada Les couleurs de Jeanne je certifikována COSMOS. Rostlinné barvy na vlasy Les couleurs de Jeanne obsahuje ty nejkvalitnější indické byliny.

Ostatní kategorie: Přírodní práškové barvy

Barva: červená, hnědá, oranžová

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Comptoir des Lys, 12 rue de la Blanchardière , 49300, CHOLET, Francie

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?