HERBATINT Permanentní barva na vlasy červená henna FF1 150 ml

HERBATINT Permanentní barva na vlasy červená henna FF1 150 ml

HERBATINT Permanentní barva na vlasy červená henna FF1 150 ml

354
341
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Permanentní barva na vlasy bez amoniaku obsahuje pečující bylinné výtažky. 100% kryje šediny již po prvním použití.   

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Permanentní barva na vlasy červená henna FF1 Herbatint je přírodnější alternativou pro barvení vlasů s dlouhotrvajícím efektem a 100% krytím šedin. Neobsahuje amoniak, alkohol, parabeny, resorcinol a je zcela bez zápachu. Jako jediné z přírodních barev na vlasy jsou dermatologicky testované na citlivou pokožku. Balení vystačí na 2 aplikace (závisí na délce a hustotě vlasů).

Permanentní barvy na vlasy Herbatint obsahují rostlinné výtažky z: aloe vera, vilínu virginského, listů břízy bělokoré, echinacei, ořešáku královského, reveně dlanité, chinovníku a semínek zrcadlovky bílé.

K barvám Herbatint je potřeba zakoupit také aplikační sadu pro barvení vlasů.

Tyto barvy jsou v sortimentu zařazeny i přesto, že obsahují potencionálně škodlivou chemii, protože představují téměř jedinou šetrnější alternativu k plně chemickým barvám z drogerie. Naprosto přírodní variantou je henna, která ale nemusí být vyhovující pro každého.

Použití: viz balení barvy.

Tip: ZESVĚTLENÉ VLASY: Herbatint může navrátit vlasům jejich přirozenou barvu. Jelikož jsou zesvětlené vlasy více porézní, doporučujeme o stupeň světlejší odstín, než jste si vybrali. Zkraťte dobu působení o deset minut a vyhněte se chladným a popelavým odstínům. VLASY S TRVALOU: Nebarvěte své vlasy hned po aplikaci trvalé. Doporučujeme odstup dvou týdnů, použití o stupeň světlejšího odstínu, než jste si vybrali, a zkrácení doby působení o 10 minut. VLASY PO APLIKACI HENY: Hena vlas obalí, což znemožní barvě proniknout do vlasu. Měli byste vyčkat, dokud se hena zcela nevymyje nebo vlasy neodrostou.

Upozornění: Barvy na vlasy mohou způsobit vážné alergické reakce. Přečtěte a pečlivě dodržujte návod. Test citlivosti by měl být proveden 48 hodin před aplikací barvy podle instrukcí v tomto návodu. Tento výrobek není vhodný pro osoby mladší 16 let. Dočasné tetování černou henou může zvýšit riziko alergie. Nebarvěte si vlasy, pokud 1/ máte na pleti vyrážku nebo citlivou, podrážděnou a poškozenou vlasovou pokožku, 2/ jste v minulosti měli jakoukoliv reakci po barvení vlasů, 3/ jste v minulosti měli reakci na dočasné tetování černou henou. Tento výrobek se nesmí používat na barvení řas, vousů a knírů. Je doporučeno před aplikací provést test citlivosti. Více informací o tomto testu se dočtete v příbalovém letáku.

Herbatint je italská značka permanentních barev na vlasy s výtažky z osmi bylin, které jsou přírodnější alternativou dlouhotrvajícího barvení vlasů se 100% pokrytím šedin. Barvy Herbatint se prodávají ve 40 zemích světa. 

Výrobce: Antica Erboristeria S.p.A., Aggl.to Industriale ASI di Passo Corese, SR 313 km 2,8 , 02032, Fara Sabina (RI), Itálie

Z blogu1

Herbatint: Dopřejte svým vlasům zdravější barvu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?