Saloos Olejový extrakt třezalkový, bio 50 ml

Saloos Olejový extrakt třezalkový, bio 50 ml

Saloos Olejový extrakt třezalkový, bio 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
168
155
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Třezalkový extrakt celkově zklidňuje a také čistí citlivou, zánětlivou a podrážděnou pleť. Je velmi účinný při hojení kožních onemocnění, drobných řezných ran. Je vhodný i pro velmi citlivou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Třezalkový olej Saloos je vhodný pro zánětlivou a nečistou pleť. Je také dostatečně jemný i pro velmi citlivou pleť. Uklidňuje, regeneruje a podporuje hojení. Působí na naši psychiku, uklidňuje a zlepšuje náladu.

Třezalkový extrakt celkově zklidňuje a také čistí citlivou, zánětlivou a podrážděnou pleť. Je velmi účinný při hojení kožních onemocnění a drobných řezných ran. Na pokožku má stahující účinky. Pomáhá při ošetřování pohmožděnin, odřenin a popálenin. A usnadňuje zacelení jizev, pokožku vyživuje a zjemňuje.

Přírodní třezalkový extrakt je kromě toho antidepresivum a sedativum, příznivě působí při psychických poruchách, neklidu a nespavosti. Kvalitní třezalkový olej se pozná podle sytě rudé barvy.

Rychlé zklidnění

Olejový extrakt s obsahem výtažku z třezalky je přípravkem, který využijete nejen pro uvolňující a regenerační masáž. Díky olejovému základu se z bylin uvolňuje větší množství účinných látek, které pak velice snadno pronikají do pokožky a podkožních tkání, kde působí. Olejový extrakt s třezalkou je vhodný pro všechny typy pokožky, zejména pak pro citlivou a podrážděnou.

Podpora hojení

Extrakt z třezalky tečkované činí z tohoto oleje regenerační balzám s všestranným využitím. Olejový extrakt z třezalkou je velice vhodný pro pleť náchylnou k podráždění či vzniku alergické reakce Má intenzivní zklidňující účinky, zmírňuje svědění a nepříjemné pnutí pokožky a využijete jej také pro péči o drobná poranění a oděrky. 

Regenerace a revitalizace

Olejový extrakt z třezalkou od Saloos podporuje regeneraci tkání, a tím i urychluje hojení ranek a oděrek, můžete jej použít také pro masáže jizev či na popáleniny pokožky. Kromě zklidňujících účinků rány také čistí a pomáhá je zacelovat. Má stahující účinky na pokožku a lze jej použít také na odřeniny, pohmožděniny a modřiny. 

Přírodní ingredience

Třezalkový olej má příznivý vliv na psychiku, již od pradávna je používán jako přírodní antidepresivum. Masáž s tímo olejem vám dodá dobrou náladu a pomůže vám zapomenout na stres a starosti. Kvalitní přírodní oleje, slunečnicový a sezamový, intenzivně pečují o pokožku, dlouhodobě brání jejímu vysušení a zanechávají ji sametově hebkou.

Použití: Vmasírujte do pokožky.

Skladování: Skladujte v chladu a suchu.

Upozornění: Čistě přírodní produkt. Případná sedimentace není na závadu. Zvyšuje fotosenzibilitu, proto se při používání třezalky nevystavujte přímému slunci.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Užití: vnější

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Svatojánské kvítí vás uklidní

Třezalka tečkovaná aneb Kouzelné kvítí svatého Jana

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?