MARLAY COSMETICS Domácí rituál na manikúru a pedikúru 1 ks

MARLAY COSMETICS Domácí rituál na manikúru a pedikúru 1 ks

Značka: MARLAY COSMETICS
Certifikáty: VEGAN, Cosmos, Cruelty Free
Certifikát VEGANCertifikát CosmosCertifikát Cruelty Free
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada pro manikúru a pedikúru obsahuje emulzi pro ošetření pokožky rukou a nohou, regenerační krém, buničitou vatu a kovový pilník. 

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Domácí rituál na manikúru a pedikúru obsahuje Marlay emulzi 250 ml, regenerační krém 100 ml, organickou buničitou vatu 50 g a kovový pilník 15 cm.

Emulze pro ošetření rukou a nohou je revoluční novinkou v péči o zrohovatělou pokožku nohou a je pomocníkem při manikúře a pedikúře. Pomáhá odstraňovat zrohovatělou kůži na nohou, při léčbě kožních výrůstků, kuří oka a otlaky. Stejně tak je skvělá na ošetření kůžičky v nehtovém lůžku rukou a nohou a napomáhá celkové regeneraci pokožky.

Regenerační krém je vhodný pro suchou a velmi suchou pokožku. Jeho přírodní složení je bohaté na aktivní látky a působí třemi způsoby - hydratuje, zaceluje poškozenou pokožku a zároveň ji čistí a osvěžuje.
 

Použití: Emulzi lze aplikovat dvěma způsoby. Prvním způsobem je vytvořit si z emulze vodný roztok, ve kterém si namočíte prsty. Do nádoby nalijte čistou vodu pro vás příjemné teploty. Na ošetření nehtů rukou přidejte 1 odměrku (černý uzávěr lahve) a nechte vodný roztok působit 5-6 minut. Na ošetření nohou použijte nádobu s větším objemem vody a přidejte 3 odměrky (černý uzávěr lahve) a nohy v roztoku namáčejte 15-20 minut. Potom odumřelou část kůže šetrně odstraňte hrotem kovového pilníku na manikúru. Není nutné používat žádné ostré nástroje, škrabky nebo brusky. Potom opláchněte čistou vodu. Pro dosažení maximálního účinku ošetřete ruce a nohy regeneračním krémem Marlay Cosmetic. Druhým způsobem aplikace je, že emulzí navlhčíte buničitou vatu a přiložíte ji přímo na ošetřované místo. Na buničitou vatu aplikujte emulzi a nechte působit 5-6 minut na kůžičku kolem nehtů na ruce, nebo 15-20 minut na postižená místa na nohách (zhrubělá kůže, kuří oka, kožní výrůstky, otlaky). Potom odumřelou část kůže šetrně odstraňte hrotem kovového pilníku na manikúru. Při urgentních stavech se emulze doporučuje používat přímou aplikací na buničité vatě, při pravidelné péči o ruce a nohy můžete pak použít vodní lázeň.

Domácí rituál na manikúru a pedikúru obsahuje produkty:

MARLAY COSMETICS Obnovující a regenerační emulze na manikúru a pedikúru 250 ml

Obnovující a regenerační emulze na manikúru a pedikúru 250 ml

882 Kč
MARLAY COSMETICS Reparační a regenerační krém na ruce a nohy 100 ml

Reparační a regenerační krém na ruce a nohy 100 ml

441 Kč

MARLAY COSMETIS je rodinná francouzská značka, která přináší jedinečné produkty péče o ruce a nohy v bio kvalitě. Produkty Marlay Cosmetic jsou držiteli certifkátu Cosmos Organic, Cruelty free and Vegan a jsou součástí iniciativy Slow Cosmétique. 

Výrobce: MARLAY COSMETICS, 10 rue de Penthièvre , 75008 , Paris, Francie

Naše hodnocení:

Odumřelé části kůže jdou s pomocí produktů lehce odstranit.
Krém v okamžiku svého nanesení dokonale splyne s vaší pokožkou.
Nezanechává známky mastnoty.
Z blogu3

Cesta ke krásným nožkám do sandálů

MARLAY COSMETICS: Pro krásné, upravené nehty a hebké, zdravé nohy

Recenze: Domácí rituál na manikúru a pedikúru od Marlay Cosmetics

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?