Purity Vision Bio Růžová voda 50 ml

Purity Vision Bio Růžová voda 50 ml

Purity Vision Bio Růžová voda 50 ml

163
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Revitalizační a regenerační růžová voda vhodná ke každodenní péči o pleť jemně tonizuje, dodává potřebnou hydrataci a vyživuje pokožku. Lze ji použít také k fixaci make-upu či osvěžení během dne.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Růžová voda Purity Vision obsahuje stoprocentní výtažek ze vzácné růže damašské a díky tomuto velice jednoduchému čistému bio složení je vhodná k péči o všechny typy pleti a dokonce i k přípravě pokrmů. Růžová voda je výjimečně kvalitní ingrediencí, která má vysoce pěstící účinky na pokožku a je vhodná i pro citlivou pleť. 

Využití je opravdu všestranné. Růžová voda je velice vhodná k čištění pleti a odstraňování nečistot. Vyrovnává hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky a zároveň ji jemně vypíná a revitalizuje. Extrakt z růže má silné vyživující účinky a posiluje přirozenou regenerační schopnost pleti, která se díky tomu snadněji hojí a snižuje se její přecitlivělost. Vodu lze také využít k fixaci make-upu či osvěžení během dne. 

Růžová voda Purity Vision je vhodná také na podrážděnou kůži díky výrazně zklidňujícímu potenciálu, doporučuje se například po slunění, po holení či jako regenerační obklad na oteklé a unavené oči. Její použití je široké i v kuchyni, kde díky čistému složení bez přidaných látek nemusíte mít obavu z negativních zdravotních důsledků. Růžová voda tak přidá delikátní vůni a chuť mnoha sladkým pokrmům, dezertům či koktejlům. 

Kouzlo damašské růže

Květová voda z růží je velice známým přípravkem, který je oblíbený již po staletí. Má opravdu univerzální využití a počátky jejího používání sahají až do dob starověku. Růže damašská pochází původem z Persie a po právu je nazývána královnou květin. Květová voda z ní je velice cenným kosmetickým prostředkem, který najde uplatnění v péči o celé tělo.

Růžová voda

Účinná tonizace pro vaši pleť

Růžová voda je skvělým tonikem a pleťovou vodou v jednom. Díky praktickému aplikátoru, který vytváří jemnou mlhu, rovnoměrně pokryjete celou tvář voňavým závojem, jenž pokožku zvlhčí a zároveň mírně stáhne rozšířené póry. Květová voda z růže je vhodná pro všechny typy pokožky včetně citlivé. Nevysušuje, nezatěžuje pokožku a nelepí. Je také výborným podkladem pod oleje.

Péče o tělo i vlasy

Díky své jedinečné a ženské vůni je růže jednou z nejpopulárnějších. Její zvlhčující vlastnosti můžete využít pro pokožku celého těla a používat ji po každém sprchování. Růžová voda pomáhá uzamknout hydrataci v povrchových vrstvách kůže, a brání tak jejímu vysušování. Je také často využívána na vlhké či suché vlasy pro dodatečnou hydrataci a usnadnění jejich rozčesávání.

Rychlé osvěžení

Jemná mlha má příjemné revitalizační účinky a aromaterapeutické působení růže navozuje atmosféru zklidnění a harmonie. Růžovou vodu použijte kdykoliv během dne pro rychlé osvěžení či k fixaci vašeho make-upu. Pomáhá také v případě, že to při líčení přeženete s pudrem nebo minerálním make-upem - pudrové produkty díky ní lépe a přirozeněji splynou s pletí. Růžová voda je také neotřelým pomocníkem do kuchyně, kdy ozvláštní vaše dezerty či koktejly.

Použití: Naneste na vatový tampónek a jemně čistěte pleť. Díky aplikátoru tvořícím jemnou mlhu je možno také nastříkat vodu přímo na pokožku.

Tip: Růžová voda je natolik čistá, že ji můžete použít i v kuchyni. Přidejte ji do krémů, ovocné zmrzliny či palačinek. Pár kapek můžete přidat také do nejrůznějších koktejlů.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Produktové řady: Purity Vision Růžová řada

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Rosa Damascena Mill Flower Extract (100 %), Citronellol1, Geraniol1
1
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ E.F. 17. 8. 2021 09:09

Jedna ze značek, na které už nedám dopustit. Se všemi výrobky, co jsem od ní vyzkoušela, jsem plně spokojena a pravidelně dokupuji. ????????

/ Karolína 28. 1. 2022 23:18

Moc super sprej, moje pleť je po něm krásnější, krásně voní a je velmi příjemný na pleti :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Rosa Damascena Mill Flower Extract (100 %), Citronellol1, Geraniol1
1
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Purity Vision Růžová řada

Nenašli jste to pravé? Co tohle?