Nobilis Tilia Bioaktivní omlazující krém, anti-age de luxe 50 ml

Nobilis Tilia Bioaktivní omlazující krém, anti-age de luxe 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
898
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Lehký bioaktivní omlazující krém s anti-age účinkem zvláčňuje, vyživuje a chrání zralou pleť. Obnovuje vitalitu pokožky a dodává jí novou energii.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bioaktivní omlazující krém, anti-age de luxe od značky Nobilis Tilia intenzivně pečuje o unavenou zralou pleť ale také o pokožku náročnou, suchou, dehydratovanou či lehce podrážděnou sluněním. Zajišťuje totiž dlouhodobou hydrataci a blahodárně působí na obnovu kolagenových vláken.

Účinné přírodní látky omlazujícího krému obnovují vitalitu pleti a dodávají jí novou energii. Do služeb pleti se ztrátou elasticity vstupují luxusní pěstící oleje - makadamiový, jojobový, šípkový a rakytníkový a kakaové máslo. Vysoký obsah anti-age složek pomáha pokožce vzdorovat předčasnému stárnutí a fytohormonální komplex jí pomáhá obnovit a udržet mladistvý vzhled.

Díky lehké konzistenci se tento velice výživný bioaktivní omlazující krém lehce roztírá a rychle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Je vhodným podkladem pod make-up i výbornou ochranou pokožky v zimních měsících. Pleti ale prospěje v každé denní či noční době. Stačí ho nanést běžným způsobem dle potřeby. Jeho vůně růže a geránia vás navíc vyladí a dodá dobrý pocit z péče o sebe.

 

 

Použití: Malé množství krému naneste na čistou pleť a jemně rozetřete. Pro zesílení účinků krém kombinujte s dalšími produkty řady anti-age de luxe.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Anti Age de Luxe

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu2

Aromaterapie pro těhotné

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Nobilis Anti Age de Luxe

Nenašli jste to pravé? Co tohle?