Nobilis Tilia Sérum hyaluronové 20 ml

Nobilis Tilia Sérum hyaluronové 20 ml

(8 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hyaluronové pleťové sérum aktivně regeneruje všechny typy pleti a současně jim dodává tolik potřebnou hydrataci. Podporuje hojení drobných jizviček a skvrn po akné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení8
Položit dotaz
Popis produktu

Hyaluronové sérum Nobilis Tilia aktivně regeneruje všechny typy pleti a současně jim dodává tolik potřebnou hydrataci. Sérum na vodné bázi obsahuje kyselinu hyaluronovou a také extrakty z přesličky rolní. Tyto dvě látky o pleť pečují, zjemňují ji, napomáhají regeneraci a tonizují ji.

Kyselina hyaluronová má blahodárné účinky nejen na náročnou zralou pleť, ale i pokožku problematickou a mastnou. Kyselina pleť hloubkově hydratuje, napomáhá rychlému hojení a regeneraci, také eliminuje viditelnost drobných jizviček i skvrnek, například po akné. Kyselina v kombinaci s extrakty z přesličky a glycerinem pleť vyhlazuje, zjemňuje a dodává jí zdravý pěstěný vzhled. Pokožka je současně ochráněna před dehydratací, nepříznivými vnějšími vlivy a tím pádem i před známkami předčasného stárnutí.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Použití: Malé množství séra aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje. Používejte samostatně či v kombinaci s oblíbeným pleťovým krémem či olejem.

Tip: Sérum můžete použít také lokálně k léčbě jizviček a skvrn po akné.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Aromaterapie pro těhotné

Hladká pleť bez použití peelingu

Hyaluronové sérum - zázrak v lahvičce

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak přirozeně zpevnit prsa

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Kyselina hyaluronová - přírodní omlazující zázrak?

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Hylauronové sérum / Andrea 28. 2. 2016 07:27

Sérum příliš nesplnilo mé očekávání, po aplikaci na vyčištěnou pleť pociťuji pnutí a spíše pocit vysušení než hydratace, na tvářích skutečně vysušuje a vytvořily se mi velké suché červené mapy - nejspíš mám nějakou alergickou reakci, nebo citlivost na tyto složky, na mastnější oblasti čelo, nos, brada je sérum naopak vhodné a spíše zatahuje póry, což je fajn.

Super / Heluš 7. 3. 2016 21:26

Neuvěřitelná záležitost, vynikající výrobek, pleť je po použití vypnutá, jemná, vláčná, svěží, jako po použití BB krému.

Smíšená pleť. / Alena 18. 11. 2017 13:28

Pleť je po něm pěkně "opravená", sjednocená a hydratovaná. Používala jsem přes noc.

Sérum / Jana 13. 6. 2016 09:24

Já mám pleť smíšenou a sedí popis níže, že pomáhá i na pupínky - mám pusu jak dětskou prdýlku :-) Hydratuje, hned se vstřebává, pecka :-)

Účinné na dehydratovanou pleť / Lucie 25. 5. 2016 16:30

Sérum jsem si jednak pořídila na zmírnění jizev a začervenání po akné, což se zatím asi po 3 týdnech používání neprojevilo. Využívám ho ale také na hydrataci dehydrované pleti, což jsem pozorovala takřka od počátku - kůže už není jakoby svraštilá - hlavně pod očima. Po nanesení vždy 10 minut vyčkám a pak nanáším svůj běžný krém, protože jen s použitím séra bych paradoxně měla pocit lehkého stažení a nedostatečné vláčnosti. Cena je vyšší a docela rychle se spotřebovává, ale určitě stojí za vyzkoušení.

Super produkt / Marie 6. 9. 2022 22:17

Zakoupeno vícekrát. Umí toho mnoho… hydrataci, zklidnění podráždění na pleti, na akné, jizvy a i omlazující účinky jsem zaznamenala. Mě teda rozhodně vyhovuje.

/ Lenka 18. 3. 2019 21:05

Pomáhá s hydratací pleti, používám ho už 3 měsíce a musím říct, že bez nej už si péči neumím představit. Podle nálady ho střídam s vitamínovým sérem a na něj olej nebo krém. Pleť je vypnutější, rozhodně přestala byt zašedlá a stejně jako recenze přede mnou mám pocit, že pupínky se hojí rychleji.

Doporučuji / Aneta 31. 7. 2019 12:29

Vynikající sérum, hned po prvním použití (přes noc) jsem viděla účinky. Pleť je vypnutější a čistší. Nedokonalosti jsou mnohem méně viditelné, barva pleti ožila. Je to pro mne objev k mé spokojenosti a zatím nebudu zkoušet nic jiného, zcela vyhovující.

Hyaluronové sérum / Marchie 30. 8. 2014 11:03

Sérum od Nobilisu je fajn, ač nakonec plní trochu jinou funkci, než jsem očekávala. Kupovala jsem ho s tím, že by mi mohlo pomoci s šupinkami kolem nosu a sem tam na tvářích, které mám i přes jinak mastnou T-zónu. Tak s tím si úplně neporadil, ač je po něm pleť krásně hydratovaná, zářivá, taková spokojená.:) Ale šupinky jsou tam pořád. Zato ale urychluje hojení pupínků, a to opravdu výrazně. Dřív se mi téměř vždy vymáčknutý pupínek znovu zanítil, od doby, co používám Nobilis, se mi to nestává. Takže jsem nakonec spokojená, i když bych chtěla zkusit ještě jiné sérum, které by možná zatočilo s těmi mými šupinami.:)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?