MÁDARA MÉTAMORPHOSE Multi-Layer krém na ruce 75 ml

MÉTAMORPHOSE Multi-Layer hand cream

MÁDARA MÉTAMORPHOSE Multi-Layer krém na ruce 75 ml

MÉTAMORPHOSE Multi-Layer hand cream

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém na ruce z limitované edice MÉTAMORPHOSE bohatý na kakaové máslo, jojobový olej a meduňkový hydrolát si vás získá lehce kořeněnou vůní tymiánu s citrusovými tóny. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rozmazlujte pokožku svých rukou zaslouženou péči s Regeneračním krémem z řady MÁDARA MÉTAMORPHOSE. Krém je bohatý na přírodní oleje a másla a pomáhá na pokožce vytvářet ultrajemnou vrstvu, která ji chrání před vysušením. Krém současně stimuluje produkci kolagenu a elastinu a díky tomu pokožka rukou zůstává pěkně pružná a pevná.

V základu krému najdete kakaové máslo, jojobový olej nebo meduňkový hydrolát, které jsou doslova pokladem v péči o pokožku. Uzamykají v ní potřebnou hydrataci, zanechají ji božsky hebkou a zároveň ji ochrání před podrážděním. Hydratační efekt krému znásobují polysacharidy z mořských řas v kombinaci s rostlinným glycerinem. Složení je obohacené o meduňkový hydrolát a éterické oleje, které krému dodávají svěží vůni tymiánu s citrusovými tóny.

Použití: Potřebné množství krému naneste na suchou pokožku rukou a pečlivě vmasírujte. Používejte kdykoliv během dne.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Mádara Métamorphose

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?