Purity Vision Bio Levandulový krém zklidňující 40 ml

Purity Vision Bio Levandulový krém zklidňující 40 ml

433
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks

Krém s levandulovým macerátem a konopným olejem je vhodný pro všechny typy pleti. Má zklidňující účinky a veganské složení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio Levandulový krém od značky Purity Vision je díky unikátnímu složení vhodný pro všechny typy pleti. Velmi prospěšný je v péči o aknózní, ekzematickou a citlivou pleť.

Hlavní složky bio levandulového krému

  • levandulový macerát
  • bambucké máslo
  • konopný, černuchový a jojobový olej
  • extrakt z indického Neemu

Macerát z levandule lékařské spolu s bio konopným olejem a bio bambuckým máslem zklidňuje, zajišťuje přirozenou regeneraci kožních buněk a postará se o výrazné zlepšení stavu pleti. Černuchový olej a indický Neem efektivně zmírňují zarudnutí, svědění a pomohou pleť chránit před vnějšími vlivy.  

Jemná levandulová vůně s bylinným nádechem a jemnými tóny sladké vanilky vás už po prvním namazání příjemně osvěží a navodí pocit klidu. Vychutnejte si něžnou zklidňující péči, kterou stvořila sama příroda.

Pleťový rituál Purity Vision

Krok č. 1 – odlíčení a čištění. Pleť je třeba pravidelně a šetrně zbavovat nečistot, které na ní přes den ulpí. K odlíčení a čištění je ideální Bio Levandulový olej PURITY VISION®, který bude o vaši pleť pečovat. Olej naneste na vlhkou pleť a vmasírujte. Mokrým a nahřátým ručníčkem či tamponkem jemně setřete nečistoty z pleti a užívejte si pocit čisté pokožky. 

Krok č. 2 – tonizace. Bio Růžové tonikum PURITY VISION® nastříkejte na pleť a nechte jej vstřebat. Tonikum lehce stáhne póry a připraví vaši pleť na snazší vstřebání účinných látek. 
TIP: Tonikum můžete nanést i na tamponek a pleť tak mechanicky jemným setřením dočistit.  

Krok č. 3 – hydratace. Nyní je vaše pleť připravená na intenzivní péči a hloubkovou hydrataci. Do dlaně si dejte potřebné množství Bio Růžového séra PURITY VISION® a aplikujte krouživými pohyby na celý obličej, krk i dekolt a nechte vstřebat.  
TIP: Nezapomínejte na důkladnou péči v oblasti očí. Pravidelné používání séra v očním okolí vyhladí kruhy pod očima a tvář znatelně rozzáří. 

Krok č. 4 – výživa. Nyní je čas na Bio Zklidňující Levandulový krém, který pleť zklidní a zanechá ji na dotek hedvábně jemnou.  

Tip: Pro extra porci hydratace použijte před nanesením krému Bio Levandulovou vodu PURITY VISION®. V případě akné naneste na postižená místa lokálně Bio Měsíčkovou Zinkovou mast PURITY VISION®

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Produktové řady: Purity Vision Levandulová řada

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Purity Vision Levandulová řada

Nenašli jste to pravé? Co tohle?