Almara Soap Tělový scrub Perfect body 160 g

Almara Soap Tělový scrub Perfect body 160 g

550
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás

Tělový peeling je určený pro péči o problematické partie těla. Je obohacen o hroznový a konopný olej, které pokožku hydratují, vyživují a zvláčňují. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový scrub Perfect body od značky Almara Soap má stejně tak čisté úmysly, jaké je jeho složení. Nebude vás balamutit sliby, že jako mávnutím kouzelného proutku bude vaše pokožka hladká jako sklo. Místo toho vám ale podá velmi efektivní pomocnou ruku, abyste k tomu byli na té nejlepší cestě.

Tělový peeling Perfect Body má v základu jemnou mořskou sůl a namleté ovesné vločky, které pokožku zbaví odumřelých kožních buněk a podporují látkovou výměnu. Dále obsahuje bylinný macerát ve slunečnicovém oleji z břízy, rozmarýnu a břečťanu, známých svými zpevňujícími a prokrvujícími účinky. Dále pak lehké a jemné oleje lisované za studena – hroznový a konopný, které pokožku hydratují, vyživují a zvláčňují.

Najdete v něm i unikátní přísadu – prášek z pupečníku asijského gotu kola. Tato bylina je oceňována zejména pro své antioxidační, čisticí a regenerační účinky. Přidané 100% esenciální oleje šalvěje, grepu, červeného pomeranče, pačuli a rozmarýnu a květy levandule dodávají scrubu nádhernou vůni a zároveň podporují jeho účinky na pokožku.

 

Tělový scrub Almara Soap doporučujeme používat v kombinaci s olejem Perfect Body Almara Soap pro zajištění maximálních výsledků alespoň 2–3x týdně.

Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Hlavními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.

Výrobce: Almara Soap, Ve Žlíbku 1800 , 19300, Praha, Česká republika

Z blogu1

Almara Soap - více než jen originální mýdla

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?