DULCIA natural Denní zpevňující pleťový krém Exclusive 50 ml

DULCIA natural Denní zpevňující pleťový krém Exclusive 50 ml

Značka: DULCIA natural
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Denní krém s růžovou vodou podporuje pružnost a pevnost pokožky, posiluje její ochrannou bariéru a zvyšuje produkci kolagenu. Je vhodný pro zralejší pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní zpevňující pleťový krém Exclusive DULCIA natural je omlazující krém s ochrannými účinky, který pleť vypíná, podporuje pružnost a odolnost pokožky. Chrání před UV zářením. Dodává pleti složky pro posílení její přirozené ochranné bariéry a udržení hydratace.

 

Výživný krém s jemnou texturou viditelně snižuje hluboké vrásky a pokožku zpevňuje. Zajišťuje udržení dostatečné vlhkosti v kůži, čímž zpomalí epidermální změny a zrychlí buněčný cyklus. Podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, chrání před působením modrého světla, vyrovnává nadměrnou pigmentaci a zmírňuje zánětlivé procesy v kůži. Vaši pokožku zahalí jemnou, omamnou vůní a budete vypadat svěže, mladší a zářivější.

Použití: Aplikujte výrobek na vyčištěný obličej, krk a dekolt. Jemně vklepávejte, vmasírujte jemnými pohyby pro dokonalé uvolnění aktivních látek do pokožky. Nenatahujte pokožku, příliš ji nedrážděte, nechte krém přirozeně se vstřebat. Pro vyšší účinek použijte pod krém pleťové sérum rady Exclusive DULCIA natural.

DULCIA natural je přírodní kosmetika založená na bázi rostlinných a bylinných extraktů, kvalitních esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Vznikla z rodinné tradice bylinkářství a mastičkářství, která se přenáší z generace na generaci. V kosmetice DULCIA natural nenajdete žádný živočišný tuk, umělá barviva, parabeny či palmový olej a ani destilovanou vodu, která se z pokožky rychle vypařuje a způsobuje pak její nadměrné vysušování.

Produktové řady: DULCIA natural Exclusive

Typ pleti: anti age, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: DULCIA natural, s. r. o. , Skalicka cesta 9A , 83102, Bratislava, Slovensko

Z blogu1

Dulcia - poctivá přírodní kosmetika se slovenskou duší

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?