Tierra Verde Šampon březový s vůní citronové trávy 230 ml

Tierra Verde Šampon březový s vůní citronové trávy 230 ml

195
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Velmi jemný březový šampon na bázi šetrných tenzidů z kokosového oleje a extraktu z mýdlových ořechů je vhodný pro suché vlasy. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon březový s vůní citronové trávy Tierra Verde se může pyšnit certifkátem Eco Garantie. Je určený pro suché a lámavé vlasy bez života. Jemné tenzidy na bázi kokosového oleje mají skvělý mycí účinek, ale zároveň se nemusíte bát, že by vlasovou pokožku vysušovaly. Zbaví vlasy přebytečného mazu a nečistot a vrátí jim svěžest a lesk.

Výtažek z břízy v biokvalitě dodává vlasům lesk, zabraňuje tvorbě lupů a podporuje jejich růst. Díky optimálnímu pH šampon nenarušuje a nevysušuje kůži. Svěží vůni šamponu dodává bio éterický olej z citronové trávy. Na rozdíl od řady běžných šamponů neobsahuje ropné deriváty, syntetickou parfemaci, barviva, sulfáty (průmyslová pěnidla) ani dráždivé anionické tenzidy a je stabilizovaný pouze jemnými potravinářskými konzervanty.

V souladu s obalovou revolucí Tierra Verde lze využít velká balení produktů, kterými doplníte skleněnou lahvičku 230 ml a minimalizujete tak spotřebu plastových obalů.

Tierra Verde vyvíjí výrobky denní potřeby s co nejmenším dopadem na zdraví a životní prostředí. Mezi jejich značky patří eko drogerie Yellow & Blue, menstruační kalíšky Gaia Cup a také biobavlněné produkty Casa Organica a Mama Natura.

Použití: Vmasírujte šampon do mokrých vlasů, až se vytvoří pěna. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte vodou. Pokud šampon bohatě nepění, není to závada a neubírá mu to na účinnosti. Na rozdíl od konvenčních produktů totiž neobsahuje průmyslová pěnidla, která mohou dráždit pokožku. Šampon má nízké pH, které je příznivé pro vlasy i pokožku hlavy. Povrch vlasu se v kyselém prostředí uzavírá, což usnadňuje rozčesávání. Proto šampony většinou není třeba doplňovat kondicionérem. Pokud ho vaše vlasy vyžadují, doporučujeme přírodní prostředky (jablečný ocet, domácí bylinný výluh).

Tip: Suroviny jsou voleny tak, aby představovaly co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Při výrobě produktů je používána revitalizovaná voda. Není testováno na zvířatech. Výrobek neobsahuje ropné deriváty, syntetickou parfemaci, barviva, sulfáty (průmyslová pěnidla) ani dráždivé anionaktivní tenzidy.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nespotřebovaný obsah nařeďte vodou a vylejte do kanalizace.

Tierra Verde vyvíjí výrobky denní potřeby s co nejmenším dopadem na zdraví a životní prostředí. 

Ostatní kategorie: Péče pro růst vlasů

Typy pokožky: suchá pokožka

Typy vlasů: jemné vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: TIERRA VERDE s.r.o., Makovského náměstí 3147/2, Žabovřesky , 616 00 , Brno, Česká republika

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?