Me Luna Menstruační kalíšek růžový, se stopkou 1 ks, S

Me Luna Menstruační kalíšek růžový, se stopkou 1 ks, S

Značka: Me Luna
420
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Malý menstruační kalíšek je díky svému objemu vhodný pro ženy se slabší menstruací a také dívky, které ještě neměly pohlavní styk.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je pouze ilustrační. Vyfoceno ve velikosti XL.

Růžový menstruační kalíšek MeLuna má zcela hladký vnitřní povrch, díky němuž se snadno čistí. Je vhodný i pro velmi mladé dívky, a to již od první menstruace. Je vyroben z TPE (termoplastického elastomeru) běžně používaného pro výrobu dětských dudlíků.

Kalíšek MeLuna je příjemně měkký, ale zároveň spolehlivý a funkční. Velikost S představuje ideální volbu pro dívky, které ještě neměly pohlavní styk. Dále se hodí pro všechny mladé ženy, které pohlavní styk nemívají často, a také pro ty se slabou periodou. Kalíšek ve velikosti S má průměr 38 milimetrů, je 45 mm vysoký a pojme 23 ml tekutiny.

Na rozdíl od většiny kalíšků je MeLuna Basic vyroben z termoplastu a ne ze silikonu. V praxi však nepoznáte rozdíl. Termoplast je stejně jako silikon antibakteriální a spolehlivě přilne k poševní stěně, kde zachytává krev. Použití kalíšku je pohodlnější a hygieničtější než v případě tamponů, jelikož se během manipulace s kalíškem nedostanete do styku s krví. Navíc, antibakteriální úprava zabrání množení bakterií v pochvě a předchází tak vzniku mykóz.

Me Luna je značkou německých menstruačních kalíšků. Jsou vyrobeny z hypoalergenního materiálu, vhodné pro každou ženu. Vybírat můžete ze dvou velikostí a různých zakončení. 

Použití: Kalíšek zmáčkněte současně palcem a ukazováčkem a v podřepu ho zaveďte do pochvy tak, aby byl celý dolní okraj kalíšku schovaný v pochvě. Dobře zavedený kalíšek není v těle cítit. Kalíšek opět vyjmněte a vyprázdněte po zhruba 4-5 hodinách, nejpozději však po 12 hodinách. Během menstruace není kalíšek nutné opakovaně vyvařovat či mýt mýdlem, postačí ho opláchnout teplou vodou.

Upozornění: Vždy před začátkem nového menstruačního cyklu vyvařte kalíšek v horké vodě či sterilizujte v mikrovlnce. Při zavádění i vyjímání kalíšku dbejte na důkladnou hygienu rukou. Stopka neslouží k vyjímání kalíšku, v takovém případě by mohlo dojít k jejímu přetržení. Kalíšek vyjímáme uchopením za dno.

Me Luna je značkou německých menstruačních kalíšků a yoni vajíček. Menstruační kalíšky jsou vyrobeny z hypoalergenního materiálu, vhodné pro každou ženu. Vybírat můžete ze dvou velikostí a různých zakončení. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: růžová

Výrobce: Me Luna, Industriestr. 7 , 91710, Gunzenhausen, Německo

Z blogu3

Intimní potřeby bez chemie

Jak stárne Berlíňanka

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?