Nobilis Tilia Obličejový olej růžový 20 ml

Nobilis Tilia Obličejový olej růžový 20 ml

Nobilis Tilia Obličejový olej růžový 20 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
399
378
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Pečující směs jojobového a šípkového oleje intenzivně regeneruje suchou citlivou pokožku, zlepšuje její pružnost a dodává jí potřebné živiny. Posiluje a chrání před ztrátou elasticity.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Pečující směs jojobového a šípkového oleje Nobilis Tilia intenzivně regeneruje suchou citlivou pokožku, zlepšuje její pružnost a dodává jí potřebné živiny. Jojobový olej v kombinaci s dalšími výživnými oleji, rostlinným squalanem a esenciálními oleji zralou pokožku bohatě vyživují, posilují a chrání ji před ztrátou elasticity.

Jojobový olej obsahuje množství vitaminu A, B a E, které zralou pokožku posilují, lehce tonizují a zároveň chrání před podrážděním. Jojobový olej v kombinaci s olejem ze šípků dodává pokožce množství antioxidantů, které pleť chrání před nepříznivými vnějšími vlivy, a tím pádem i před známkami předčasného stárnutí.

Růžový olej citlivou pokožku zklidňuje, mírní případné začervenání, eliminuje pnutí a zároveň v pokožce uzamyká tolik potřebnou hydrataci. Jojobový olej v kombinaci se šípkovým, mandlovým a růžovým olejem dodávají zralé pleti potřebné živiny a současně ji bohatě vyživují a aktivně napomáhají regeneraci.

Úleva pro suchou pleť

Jojobový olej s šípkovým olejem od Nobilis Tilia ocení zejména pokožka se zvýšenou náchylností k vysušování. Jemný pleťový olej poskytne pokožce bohatou péči, aniž by ji zatížil či zanechával ulepený pocit. Pleťový olej Nobilis Tilia se velice snadno vstřebává a zanechá pleť komfortně hydratovanou a dokonale jemnou. Lehká vůně růží pak působí na všechny vaše smysly antistresovými a harmonizujícími účinky. 

Pro zdravou zářivou pokožku

Olejíček obsahuje olej z šípkové růže a růže damašské. Růžový olej odstraňuje vysušené šupinky, sjednocuje tón pokožky a navrací jí její přirozenou vláčnost a záři. Jemný mandlový olej pak pomáhá pleť regenerovat, dodává jí dostatečnou výživu a podporuje hojení. Pokožka bude dokonale zklidněná, hedvábně jemná a zářící zdravím. 

Vyživující jojobový olej

Základ tohoto pleťového oleje pak tvoří jojobový olej. Jojobový olej je jedním z nejlepších pečujících olejů, protože pomáhá balancovat přirozený kožní maz a optimalizuje jeho produkci. Svým složením je téměř totožný s kožním mazem, díky tomu velmi snadno proniká do hlubších vrstev pokožky, kde podporuje regeneraci a hojení, zvyšuje elasticitu a vyživuje. Zvyšuje obranyschopnost pokožky, posiluje ji a přispívá k její přirozené kráse.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na navlhčenou čistou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jojobový olej aneb pomoc pro pokožku i vlasy

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Úžasný / Jana R. 13. 2. 2014 20:00

Poté co jsem vyzkoušela vzoreček, jsem si pro něj hned běžela. Skvělá věcička pro smíšenou a citlivou pleť. Tonizuje, zklidňuje a čistí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?