Nobilis Tilia Sprchový gel Tantra 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel Tantra 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel Tantra 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
246
230
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks

Krémový sprchový gel s euforizující vůní Tantra šetrně myje pokožku celého těla a zároveň o ni pečuje v jednom kroku. Exotická vůně éterických olejů mírní únavu a působí lehce afrodiziakálně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Krémový sprchový gel s euforizující vůní Tantra Nobilis Tilia šetrně myje pokožku celého těla a zároveň o ni pečuje v jednom kroku. Gel jemně pění, spolehlivě myje a zároveň pleť zbytečně nepřesušuje ani nedráždí a to díky jemnému složení s obsahem rostlinných tenzidů. Navíc, euforizující exotická vůně éterických olejů mírní únavu, uvolňuje napětí a působí lehce afrodiziakálně.

Sprchový gel Tantra pečuje o pokožku díky jemnému složení na základě rostlinných tenzidů z cukru a kokosového oleje. Tyto látky vytvoří při kontaktu s vodou jemnou krémovou pěnu, která spolehlivě odstraní nečistoty, ale zároveň je k pleti velice šetrná, pokožku zbytečně nevysušuje ani nedráždí. Naopak, obsažený olej ze slunečnice v kombinaci s esenciálními oleji pokožku zjemňuje a vyživuje.

Esenciální oleje ze skořice, ylang ylang a citrusových plodů pokožku báječně provoní exotickou vůní, lehce prokrví a dodají jí zdravý a rozzářený vzhled. Sprchový gel Tantra vás povzbudí, příjemně naladí a zároveň má lehké euforizující a afrodiziakální účinky.

Rozmazlete se

Sprchový gel Nobilis Tilia Tantra je ideálním společníkem pro vaši každodenní hygienu, jenž pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Sprchový gel Nobilis Tilia obsahuje velmi šetrné mycí tenzidy, pomocí kterých odstraní veškeré nečistoty, ale zároveň pokožku nedráždí a nezpůsobuje její nadměrné vysušení. Je ideální alternativou ke konvenčním sprchovým gelům a zanechá vaši pokožku jemnou a vláčnou. 

Pro jemnou a vláčnou pokožku

Sprchový gel Nobilis Tilia je založen na kvalitních přírodních ingrediencích, které pokožku nejen šetrně umyjí, ale dodají jí také potřebnou péči. Kombinace rostlinných tenzidů a přírodních olejů nenarušuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím i chrání proti vysušení a nepříjemnému pnutí pokožky po sprchování. Díky tomu je sprchový gel Nobilis Tilia vhodný i na přirozeně sušší pokožku. 

Přírodní ingredience

Obsažený slunečnicový olej dodává pokožce výživu a podporuje její přirozenou pružnost a vláčnost. Díky obsahu vitaminu E chrání proti stárnutí pokožky a posiluje ji. Šetrné mycí tenzidy z cukru a kokosového oleje vytvářejí bohatou krémovou pěnu, která dokonale pokryje pokožku a do čista ji umyje. Díky sprchovému gelu Nobilis Tilia bude každodenní sprcha příjemným relaxačním zážitkem. 

Uvolnění a smyslnost

Sprchový gel Tantra povýší vaši každodenní hygienu a podpoří chvíle relaxace a odpočinku. Směs éterických olejů navodí ve vaší koupelně příjemnou atmosféru a působí na všechny vaše smysly.  Esenciální olej ze skořice působí příznivě na prokrvení pokožky a má stimulační účinky, zatímco citrusové plody a exotický ylang ylang pokožku nádherně provoní.

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Eliška 27. 9. 2018 14:47

Krásně voní

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?