MOSSA Energizující noční krém a maska, Vitamínový koktejl 5 ml

Vitamin Cocktail Energy boost multi-use mask & night cream

MOSSA Energizující noční krém a maska, Vitamínový koktejl 5 ml

Vitamin Cocktail Energy boost multi-use mask & night cream

Značka: MOSSA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
21
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Energetizující noční krém a maska je univerzálním vitaminovým koktejlem 2v1, který ocení všechny typy pleti. Povzbudí unavenou pokožku, dodá jí zdravou barvu, jemnost i pěstěný vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Energetizující noční krém a maska MOSSA je univerzálním vitaminovým koktejlem 2v1, který ocení všechny typy pleti. Krém plný vitaminů povzbudí unavenou pokožku, dodá jí zdravou barvu, jemnost i pěstěný vzhled. Složení bohaté na množství rostlinných olejů a výtažků ze severských bobulovin o pleť pečuje a současně ji chrání proti známkám předčasného stárnutí.

Mix výtažků z bobulovin, jako jsou maliny, moruše, brusinky a rybíz je plný vitaminů a antioxidantů. Nejenom, že pokožku brání před nepříznivými vnějšími vlivy, také ji zásobují živinami a maximálně projasní a osvěží její vzhled. Složení vitaminového koktejlu je navíc obohaceno o kyselinu hyaluronovou, která v kombinaci s ostatními účinnými látkami uzamyká v pokožce hydrataci, současně eliminuje viditelnost drobných vrásek a linek a zanechává pleť krásně jemnou.

Použití: Malé množství aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Pro výraznější pečující účinky naneste silnější vrstvu krému na obličej i krk a nechte 15-20 minut působit. Nevstřebané zbytky poté setřete papírovým kapesníčkem či opláchněte čistou vodou.

Tip: Maska a krém 2v1 jsou vhodné pro všechny typy pleti ve věku 25 až 60 let.

Přírodní lotyšská kosmetika MOSSA obsahuje ve svých produktech vysoký podíl extraktů a olejů ze severského bobulovitého ovoce. Plody jsou díky drsným klimatickým podmínkám mimořádně bohaté na vitamíny a antioxidanty. Značka MOSSA má certifikaci Ecocert a mnohé z jejich produktů jsou vegan.

Ostatní kategorie: BiOOO klub, Pleťové krémy, Krémy proti vráskám

Typ pleti: normální pleť

Výrobce: Mossa Cosmetics SIA, Sampetera Str. 2 , Riga, Lotyšsko

Z blogu2

Jak ovlivňují vitaminy naše vlasy a pleť

MOSSA: Kosmetika nabitá vitamíny ze severských bobulí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?