Saloos Jojobový olej, bio 20 ml

Saloos Jojobový olej, bio 20 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
132
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Hlavní předností jojobového oleje je jeho schopnost normalizace kožního mazu. Mastnou pleť jojobový olej zmatňuje, a suchá místa naopak dostatečně promastí a vyživí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Jojobový olej Saloos je velmi vhodný pro péči o všechny typy pleti. Patří k nejcennějším přírodním olejům. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky. Pravidelným používáním se citlivá, suchá a podrážděná kůže stává opět odolnou. Obsahuje vyvážený poměr pěstících látek s hojivou schopností. Pokožku ošetřuje, regeneruje, vyhlazuje a je vhodný i k péči o akné.

Hlavní předností jojobového oleje je jeho schopnost normalizace kožního mazu. Díky tomu je vhodný pro každý typ pokožky, především pro smíšenou. Mastnou pleť jojobový olej zmatňuje a zmírňuje v ní produkci kožního mazu. Suchá místa naopak dostatečně promastí a vyživí. Pár kapek jojobového oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk.

Jojobový olej - olejů všech král

Je to jednoduché, protože jojobový olej je tak příjemný  že prostě nic lepšího neexistuje. Jojobový olej je naprosto nekonfliktní, vyhovuje mastné pleti a je skvělý pro suchou pleť. Citlivou nedráždí a podrážděnou zklidňuje. Co je jeho tajemstvím? Jojobový olej je svým složením velmi podobný přirozenému kožnímu mazu. Díky tomu je na pokožce jako doma.

Pro mastnou nebo suchou

Hlavní vlastností jojobového oleje, kterou mu můžou závidět všechny další rostlinné oleje, je schopnost normalizace. Jasně jojobový olej je tak nekonfliktní, že ho dobře přijímají všechny typy pleti. To ale není vše. Jojobový olej totiž na každý typ pleti působí tak, aby ji vrátil do normálního stavu.

Takže například taková mastná pleť a jojobový olej. Olej tím, že pokožku promastí, vzbudí přestavu, že kožního mazu je na pleti dost. Kůže má dostatek mazu, takže už nemá nutkání dál se mastit sama od sebe. Díky jojobovému oleji se tak mastná pokožka méně mastí a déle zůstává matná.

U suché pokožky funguje jojobový olej zase tak, že dokonale promastí a ochrání pleť. Zabrání tak ztrátě její pružnosti a odolnosti. Jojobový olej se do pokožky rychle vsakuje a nahrazuje přirozený kožní maz. Pleť tak méně pne a netvoří se suché šupinky.

Jak ho používat?

Jojobový olej nanášejte nejlépe na vyčistěnou vlhkou pleť. Při smíchání s vodou se jojobový olej mění na tzv. emulzi. Ta se rychle vsakuje a podporuje dlouhodobou hydrataci pleti. Jojobový olej navíc tvoří naprosto skvělý základ pro pleťové oleje. Můžete do něj přidat jakýkoliv esenciální olej, a získáte tak pečující olej přesně na míru potřebám své pleti.

Použití: Malé množství oleje vmasírujte do vlhké pokožky.

Skladování: Skladujte v chladu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro děti

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Poklad / Anna 16. 9. 2018 08:26

Velmi příjemný a nedocenitelný pomocník, nanáším ho před spaním navlhčenýma rukama a krásně se vstřebává, bohatě mi stačí 3 kapky na celý obličej, pleť je ráno hebká a vyživená, vydrží hydratovaná celý den. Po pravidelném použivání se mi pleť méně mastí, přirozeně zdravě se zlehka leskne, sjednocuje se mi její tón a mnohem méně se mi dělají pupínky. Dlouho jsem hledala olej, který by seděl mé smíšené pleti a konečně jsem ho našla, rozhodně doporučuji vyzkoušet, za tu cenu to stojí! :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?