Aromaterapie Karel Hadek GELEE ROYALE Regenerační krém s mateří kašičkou 50 ml

Aromaterapie Karel Hadek GELEE ROYALE Regenerační krém s mateří kašičkou 50 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový krém s lecithinem a mateří kašičkou pro intenzivní regeneraci pokožky a pro zmírnění vrásek. Je vhodný zejména pro citlivou a zralou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

GELEE ROYALE Regenerační krém s mateří kašičkou od značky Karel Hadek je určený pro intenzivní regeneraci pokožky a pro zmírnění vrásek. Krém má jemnou vůni tvořenou kombinací použitých složek rostlinných olejů, vitaminů a především oleje z pomerančových květů.

Hlavní složky

  • bambucké máslo
  • jojobový, sezamový, mandlový olej
  • mateří kašička, allantoin, kyselina mléčná
  • éterické oleje


Mateří kašička (Gelée Royale) je včelí produkt vykazující vysokou biologickou aktivitu. Je známá pro svoji schopnost podpory hojení poškozené a problematické pleti se sklony k zánětlivým reakcím. Působí pozitivně při stárnutí pleti, zlepšuje její tonus a napomáhá udržovat její přirozenou vlhkost. Neopomenutelným benefitem je zjemňující účinek pro suchou pleť bez života. 

Krém s mateří kašičkou udržuje pleť vláčnou, blahodárně působí při péči o pokožku při tvorbě vrásek. Uklidňuje citlivou pleť a především optimalizuje fyziologické funkce pokožky. Vhodný je pro ženy středního a vyššího věku.

Použití: Nejlépe 2x denně po omytí obličeje naneste na vlhkou pleť přiměřené množství krému a jemně vmasírujte.

Skladování: Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Firma Karel Hadek se specializuje na výrobu fyziologických produktů a získává k tomu pouze suroviny, které jsou velmi kvalitní, mají pouze přírodní charakter. Produkty Aromaterapie Karel Hadek pochází z ekologicky čistých nalezišť, neobsahují herbicidy, pesticidy, těžké kovy a další příměsi. 

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: 1. Aromaterapeutická KH a.s., Kšice 11 , 349 01, Stříbro, Česká republika

Z blogu1

Novinka: Aromaterapie Karel Hadek a Fauna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?