Taoasis Bergamot, Bio Demeter, Baldini 5 ml

Baldini BioAroma Bergamotte Demeter 5 ml

Taoasis Bergamot, Bio Demeter, Baldini 5 ml

Baldini BioAroma Bergamotte Demeter 5 ml

Značka: Taoasis
Balení:
257
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Esenciální olej Citrusová vůně bergamotového éterického oleje osvěží mysl a dodá novou energii. Má výborné harmonizační účinky na psychiku, posiluje při nervovém vyčerpání a stresové zátěži, působí antidepresivně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu16
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Taoasis Bergamot má svěží, nasládle dřevitou vůni, která vám bude nejspíš připomínat černý čaj. Bergamotová silice se totiž používá k ochucení a provonění černého čaje a stejně jako černý čaj má i skvělý povzbuzující účinek. Osvěží vaši mysl, dodá novou energii při stresové zátěži, posílí oslabenou psychiku a navodí lepší náladu. Je výborný na povzbuzení při psychické práci či učení na zkoušky.

Bergamotový éterický olej má také vynikající antiseptické účinky. Čistí vzduch od bakterií, neutralizuje nežádoucí pachy a usnadňuje i dýchání. Uvolňuje ucpané nosní dutiny, mírní kašel a je tak skvělým pomocníkem při nachlazení. Zároveň aromaterapeuticky přispívá i ke snižování horečky a tiší bolesti.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné do 3 měsíce, po ukončení třetího měsíce doporučujeme konzultovat jeho použití a koncentrace s aromaterapeutem. Dále není éterický olej vhodný pro kojící ženy a děti do 6 let. Může dráždit pokožku a řadí se mezi alergeny. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického olej. Po aplikaci éterického oleje bergamot nevystavujte pokožku 12 hodin přímému slunci ani nechoďte do solária.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Ostatní kategorie: Aromaterapie, Bio éterické oleje

Aromaterapeutické účinky: mastná pleť, onemocnění močových cest, problematická pleť a akné, stres a úzkost, žaludeční problémy

Produktové řady: Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu16

Aromaterapeutický horoskop – Beran

Aromaterapeutický horoskop – Vodnář

Aromaterapie na podzim

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Esenciální oleje nejsou žádná věda

Éterické oleje proti akné

Fotosensitivita éterických olejů

Harmonizace aromaterapií: Druhá čakra (sakrální)

Jak vyrobit: Domácí limonády

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Nejlepší éterické oleje na záněty močového měchýře

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Srovnávací recenze Čisticích pleťových mlék Martina Gebhardt

Taoasis - vůně s příběhem

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?