Saloos Palmorůžová 10 ml

Saloos Palmorůžová 10 ml

(1 hodn.)
119
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Éterický olej se silným harmonizačním efektem na psychiku pomáhá při nervozitě, nespavosti a nadměrném duševním vypětí. Ulevuje od bolesti hlavy a menstruačních křečí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Palmorůžová je přírodní rostlinná silice s velice pestrými účinky, jenž působí na psychickou i tělesnou stránku organismu. Vůně této esence je velice podobná růži a má silný harmonizační efekt na duši. Dlouhodobě provoní vaši domácnost a účinně neutralizuje nepříjemné pachy.

Příjemné květinové tóny se svěžím podtextem zahalí váš domov do atmosféry plné energie a vyrovnanosti. Esence Palmorůžová je skvělým pomocníkem při nervozitě a nadměrném duševním vypětí. Podporuje relaxaci, a je proto s oblibou využívána také při nespavosti.

Tento éterický olej zmírňuje bolesti hlavy a působí i při migrénách. Celkově ulevuje od bolestí a je vhodný také při bolestivé menstruaci. Uvolňuje křeče a působí též jako přírodní afrodiziakum. Díky svým antibakteriálním účinkům je ideální jako přirozená dezinfekce a očista domácnosti.

Harmonie pro váš domov

Éterický olej Saloos Palmorůžová je méně obvyklým éterickým olejem, který vás ale mile překvapí jak svou příjemnou vůní, tak komplexními účinky na celý lidský organismus. Jemně květinová vůně se svěžími tóny nádherně provoní vaši domácnost a dodá jí přátelskou a harmonickou atmosféru plnou radosti a dobré nálady. 

Zklidněte svou mysl

Éterický olej Palmorůžová má významný vliv na psychické aspekty organismu. Dokáže zklidnit rozbouřenou mysl a pomáhá při celé řadě nepříjemných situací, zejména pak při nervozitě a trémě. Zmírňuje dopady stresu na lidský organismus a pomůže vám vypnout po dlouhém náročném dni. Podporuje relaxaci a zmírňuje psychickou tenzi. 

Proti bolestem

Esence Palmorůžová má rovněž významné účinky proti bolestem všeho druhu. Pomáhá při svalových bolestech a uvolňuje nepříjemné křeče. Je velice oblíbená při migrénách, bolestech hlavy či například menstruačních bolestech. Zároveň dodává dobrou náladu a je také výborným afrodiziakem. Díky antiseptickým vlastnostem je rovněž vhodná pro dezinfekci místností. 

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 10 let a těhotné ani kojící ženy. Může vyvolat alergickou reakci. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, nespavost a nervozita, stres a úzkost, suchá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální olej Růže (Rosa damascena)

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?