Nobilis Tilia Masážní olej na hráz 20 ml

Nobilis Tilia Masážní olej na hráz 20 ml

Nobilis Tilia Masážní olej na hráz 20 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
204
195
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Masážní olej na hráz Labael přispívá ke zvýšení elasticity a prokrvení místa, které je během porodu extrémně namáháno. Osvědčená kombinace rostlinných a éterických olej chrání hráz před poškozením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Masážní olej na hráz Nobilis Tilia Labael přispívá ke zvýšení elasticity a prokrvení místa, které je během porodu extrémně namáháno. Osvědčená kombinace rostlinných a éterických olejů chrání hráz před poškozením, a pomáhá tak předejít případnému nástřihu. Voňavé oleje navíc harmonizují ženskou psychiku a přinášejí uklidnění.

Základ masážního oleje tvoří slunečnicový olej, který snadno pronikne hluboko do pokožky, a zvýší tak účinnost esenciálních olejů. Třezalka tečkovaná společně s levandulovým a růžovým olejem mají výborné uvolňující účinky jak na pokožku, tak i na mysl. Zlepšují prokrvení, napomáhají elasticitě pokožky a současně harmonizují hladinu ženských hormonů.

Podpora v těhotenství

Masážní olej určený na oblast hráze Nobilis Tilia je velmi praktickým pomocníkem pro nejhezčí období ve vašem životě. Pravidelná masáž hráze pomáhá při změnách, kterými tělo ženy během těhotenství prochází a pomáhá uvolnit napjatou pokožku. Pomáhá pokožce adaptovat se na změny v těhotenství a usnadní vám průběh jak gravidity, tak samotného porodu.

Pro pohodový porod

Pravidelná masáž s tímto olejíčkem uvolňuje pojivové tkáně, pomáhá rozvolnit svalstvo a zvyšuje elasticitu pokožky a tkání. Díky tomu činí pokožku odolnější proti mechanickým vlivům a zaručí vám hladší průběh porodu. Olej uleví napjaté pokožce při nárůstu objemu a tlaku na tuto oblast, a tím i zvýší její pružnost a adaptabilitu na změny v průběhu těhotenství a porodu.

Uvolnění a zklidnění

Každodenní masáž s tímto olejem vás tak zbaví nepříjemného pocitu napětí a případných bolestí. Masáž s touto variací přírodních olejů je skvělou prevencí nástřihu hráze a zpříjemní i průběh samotného porodu. Slunečnicový, olivový, růžový a zklidňující levandulový olej jsou velmi šetrné k pokožce a zároveň také zklidňují vaši mysl a přinášejí pohodu a harmonii.

Použití: Masážní olej naneste na dva prsty. Uchopte hráz v hloubce 3-4 centimetry a oběma prsty lehce masírujte po dobu alespoň 5 minut.

Tip: Masáž provádějte s prázdným močovým měchýřem. Pro dosažení nejlepších výsledků provádějte masáž denně po dobu 6 - 8 týdnů před porodem.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Přírodní péče o poporodní poranění

Z deníku BiOOO matky v přípravě: V očekávání

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?