Alphanova SUN Pečující olej třpytivý 125 ml

Alphanova SUN Pečující olej třpytivý 125 ml

(3 hodn.)
300
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Kombinace rostlinných olejů pomůže prodloužit výdrž opálení a hezky ho zvýrazní. Přidané minerální oxidy pokožce dodají jemný třpyt.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Třpytivý pečující olej Alphanova Paradise je navržený tak, aby zvýraznil opálení a pomohl prodloužit jeho výdrž. Zároveň pokožku zanechá krásně provoněnou po kokosu a gardénii a dodá jí krásný třpyt. Kombinace rostlinných olejů o pokožku pečuje, regeneruje ji a zanechává ji božsky jemnou. Sprej můžete použít také na vlasy.

Základ spreje tvoří slunečnicový olej, který spolu s kokosovým a arganovým olejem tvoří skvělou pečující trojku. Pokožku vyživují, regenerují a díky antioxidačním účinkům ji chrání před předčasným stárnutím. Zároveň podporují její přirozenou pevnost a elasticitu a pomohou v ní udržet hydrataci. Pokožka tak zůstává krásně jemná a vláčná. Pečující olej obsahuje minerální pigmenty, které pokožku rozzáří. Nezanechává mastný film a je vhodný také jako ochrana vlasů při koupání nebo opalování. Extrakt z gardénie a přidaná parfemace dodávají oleji nádhernou květinovou vůni. 

Použití: Pomocí rozprašovače naneste olej rovnoměrně na pokožku.

Francouzská společnost Alphanova se zaměřuje na produkci čistých organických produktů, které se mohou pyšnit označením Made in France - Provence. Kromě této pro zákazníky zajímavé lokality se Alphanova může pochlubit maximálním využitím lokálních zdrojů a podporou francouzského průmyslu. Všechny produkty jsou dermatologicky testovány a jsou tak vhodné pro každodenní použití pro děti či osoby s přecitlivělou pokožkou.

Výrobce: Alphanova Santé, 577 Route des Loubes , 83400, Hyères, Francie

Naše hodnocení:

Boží záležitost pro krásná ženská těla!
Kůži zvláční, provoní a zanechá jemný lesk.
Třpytky nejsou nijak velké, výsledek je velice přirozený.

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Martina 7. 6. 2019 17:26

příjemná vůně, mírně nasládlá, když se nanese na tělo menší množství, zůstává jen minimální mastný film, což se od oleje asi musí očekávat

/ Monika 11. 7. 2019 14:25

Stejně jako u Nuxe, je i u tohoto oleje docela velký rozdíl ve vůni pokud máte variantu bez třpytek (ta mi voní moc příjemně) a nebo se třpytkami. Olej se třpytkami mne příliš nenadchnul, musím bohužel souhlasit, že vůně je divná a nepříjemná a třpytky nejsou na opálené pokožce skoro zřetelné. Zdá se mi i trochu mastnější, ale to mi tak nevadí, protože mám hodně suchou kůži, takže po něm nepříjemný nebo ulepený pocit nemám.

Zklamání / Zuzana 17. 8. 2018 10:34

Četla jsem recenzi že je tento olej srovnatelný s olejem od Nuxe a musím říct že velké zklamání.Vůně je taková nijaká spíše tam cítím nepříjemný pach slun.oleje nevím kdo chce smrdět jako olej na vaření,navíc po namazání na tělo mám strašně nepříjemný ulepený pocit a to i po několika hodinách a oblékání to je úplný horor.Takže jediná výhoda tohoto oleje je cena a to že netestuje na zvířatech ale s olejem Nuxe je nesrovnatelný!!! 

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?