Saloos Masážní olej devatero kvítí 50 ml

Saloos Masážní olej devatero kvítí 50 ml

Saloos Masážní olej devatero kvítí 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
140
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Olej Devatero kvítí je určený pro namožená a bolavá záda, ztuhlé svaly a klouby. Velmi účinná kombinace pečujících rostlinných a esenciálních olejů přináší úlevu při svalovém napětí a únavě.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový a masážní olej Devatero kvítí Saloos je určený pro namožená a bolavá záda, ztuhlé svaly a klouby. Velmi účinná kombinace pečujících 100% rostlinných olejů a esenciálních olejů přináší úlevu při svalovém napětí a únavě. Prokrvuje a prohřívá svaly, zmírňuje otoky, má hojivé a regenerační účinky. 

Olej se skládá z meruňkového, slunečnicového, mandlového, makadamiového a sezamového oleje, které pečují o pokožku celého těla a uzamykají v ní hydrataci. Esenciální oleje máty, eukalyptu, kafrovníku a další pronikají do pokožky a přináší úlevu namoženým a unaveným svalům.

Vzpruha a povzbuzení

Saloos Masážní olej Devatero kvítí prospívá nejen vaší pokožce, ale má příznivý vliv také na klouby, svalstvo a celý pohybový aparát. Pravidelná masáž pokožky krouživými pohyby podporuje mikocirkulaci v pokožce i svalstvu, čímž stimuluje přirozené regenerační procesy, podporuje hojení a zároveň také posiluje tok krve a lymfy. Masážní olej Saloos tak udržuje vaši pokožku pružnou a vláčnou a zároveň působí aromaterapeuticky na všechny vaše smysly.

Přírodní složení

Masážní olej Saloos neobsahuje silikony, minerální olej či další syntetické ingredience, jež pokožku zbytečně zatěžují a nemají na ni žádný příznivý vliv. Masážní olej se tak skládá z vyvážené směsi rostlinných olejů ve vysoké kvalitě, jež navzájem podporují své účinky a masáž s nimi je velice příjemná. Olej skvěle klouže po pokožce a posiluje samotný relaxační a prokrvující efekt masáže.

Jemná a vláčná pokožka

Přírodní oleje nejen usnadňují samotnou masáž, ale mají také skvělý účinek na kvalitu pokožky. Masáže s masážním olejem podporují tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, čímž jí navracejí její přirozenou pružnost. Mandlový olej zároveň podporuje regeneraci a hojení pokožky, je vhodný i na citlivou pleť, kterou zklidňuje, a pomáhá udržet pokožku hydratovanou.

Po sportu i fyzické námaze

Masážní olej Devatero kvítí je jako stvořený pro chvíle, kdy potřebujete skutečné uvolnění. Je vhodný nejen pro sportovce, využijete jej po každé zvýšené fyzické námaze. Olej podporuje relaxaci kloubů a svalů, stimuluje regenerační procesy a pomáhá od bolestí či svalového napětí. Příjemná jemně bylinná vůně zároveň uvolní také vaši psychiku a dodá vám energii

Použití: Vmasírujte do pokožky. Používejte po cvičení a po zvýšené tělesné námaze.

Tip: Masážní olej Devatero kvítí je vynikající při bolestech v oblasti krční páteře. Osvědčil se i pro jemnou masáž při nachlazení.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Užití: vnější

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Akupresura a akupunktura

Aromaterapie pro děti

Masáže od Saloosu

Masážní oleje

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Sportovní sezóna je v plném proudu. Nenechte své svaly trpět…

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Marie 28. 11. 2018 13:54

Super olej pomáhá mi při bolavých zádech i hlavě i krční páteře i nohou po větší námaze ..

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?