Annemarie Börlind Beauty shot Hydrobooster, posilující intenzivní péče 15 ml

Annemarie Börlind Beauty shot Hydrobooster, posilující intenzivní péče 15 ml

Certifikáty: ECO CONTROL, CSE
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní přírodní koncentrát je doplňkovou starostlivostí o suchou pleť, kterou intenzivně hydratuje a osvěžuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Beauty shot Hydrobooster Annemarie Börlind je doplňkovou péčí o suchou, dehydratovanou pleť, kterou intenzivně hydratuje, osvěžuje a vyplňuje jemné kontury pleti. 

Beauty shot obsahuje bambucké máslo, saflorový a makadamiový olej, které pokožku zjemňují a změkčují. Červené řasy stimulují tvorbu kyseliny hyaluronové, která podporuje hydrataci a vyplnění pleti. Tím dochází ke zmírnění tvorby vrásek. Malachitový extrakt má anti agingové a zjemňující účinky, pleť přirozeně rozzáří.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl CSE.

Použití: Naneste 4-5 kapek intenzivního přírodního koncentrátu pomocí dávkovače na očištěnou pokožku obličeje a jemně vmasírujte. Nechte vstřebat. V případě potřeby následně naneste denní nebo noční krém.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?