Lavera Balzám po holení zklidňující, Men Sensitiv 50 ml

Lavera Balzám po holení zklidňující, Men Sensitiv 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
259
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Jedinečné složení zklidňujícího balzámu po holení kombinuje dezinfekční funkci vody po holení a hydrataci krému. Přírodní výtažky z Aloe vera a bambusu pokožku zklidňují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jedinečné výživné složení zklidňujícího balzámu po holení kombinuje dezinfekční funkci vody po holení a hydrataci krému. Přírodní výtažky z bio Aloe vera a bio bambusu pokožku hydratují a uzamykají v ní živiny, zatímco ji bisabolol a extrakty z bio lékořice a zeleného čaje zklidňují a brání zčervenání.

Obsažené přírodní výtažky pokožku po holení nejen vyživí, ale také zklidní, zchladí a příjemně osvěží. O hydrataci se postará bio olivový olej, který navíc stabilizuje přirozenou ochrannou funkci pokožky. Díky lehkému složení se balzám rychle vstřebává a dodává pleti jemnost, hydrataci a zdravý vzhled.

Výtažky z bio Aloe vera, bambusu a zeleného čaje jsou bohaté na cenné vitamíny, minerály a antioxidanty, které o náročnou mužskou pleť pečují, ale také působí proti předčasnému stárnutí pleti a propůjčují jí zdravý svěží vzhled.

Pro moderního muže

Balzám po holení Lavera Men ukazuje, že kosmetika benefitující z přírodních ingrediencí není jen záležitostí pro ženy, ale svoje přípravky si u značky Lavera najdou i muži. Tento balzám po holení je vyroben speciálně s ohledem na specifika mužské pokožky a dokáže pokrýt všechny její potřeby bez zbytečného použití chemických ingrediencí.

Kvalita z přírody

Cenově dostupná přírodní kosmetika Lavera vybírá ty nejkvalitnější složky, jež o pokožku jemně pečují a dodávají jí množství vitaminů, minerálů a dalších stopových prvků. Balzám po holení obsahuje šťávu z aloe vera, která je proslulá svými významnými zklidňujícími vlastnostmi a má blahodárné účinky na pokožku podrážděnou častým holením.

Okamžité zklidnění

Šťáva z Aloe vera tak dokáže ihned zklidnit zarudnutí pokožky a zmírnit nepříjemné příznaky, jako je pálení či svědění pleti. Zároveň má schopnost uzamykat vlhkost v hlubokých vrtsvách pokožky a zlepšovat tak její hydrataci. Olivový a slunečnicový olej pak dodávají pleti výživu a zanechávají ji sametově hebkou a hloubkově opečovávanou. Díky tomuto balzámu po holení Lavera Men tak bude výsledek holení vždy perfektní a pokožka dokonale jemná.

Tip: Malé množství balzámu naneste na pokožku a jemně vmasírujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Men Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Eliška 24. 8. 2018 22:55

Osobně mi vůně přijde více pánská, ale funguje a pokožku po holení skvěle zklidní!

příjemný / Lucie 10. 6. 2018 15:00

příjemný balzám, vůně není přehnaně silná, používám ho já na třísla i muž, skoro bych řekla že je unisex. První balzám, který zabránil červeným pupínkům po holení.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Men Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?