Urtekram Šampon bez parfemace 500 ml

Urtekram Šampon bez parfemace 500 ml

Urtekram Šampon bez parfemace 500 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
394
378
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Šampon bez parfemace je vhodný pro každodenní péči o všechny typy citlivých jemných vlasů. Obsažené rostlinné výtažky vlasovou pokožku lehce myjí, zklidňují a pečují o ni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon bez parfemace Urtekram je vhodný pro každodenní péči o všechny typy citlivých jemných vlasů. Obsažené rostlinné výtažky vlasovou pokožku zklidňují a pečují o ni a zároveň spolehlivě z vlasů vymývají nečistoty, přebytečný kožní maz i zbytky stylingových přípravků.

aktivní zklidnění jemné vlasové pokožky se postarají výtažky z Aloe vera. Ty jsou bohaté na množství vitaminů, minerálních látek a také antioxidantů, které mají skvělé výživné i harmonizační účinky, mírní nepříjemné svědění, pnutí a zároveň uzamykají v pokožce tolik potřebnou hydrataci.

Aloe v kombinaci s rostlinným skvalenem dodává jemné citlivé pokožce potřebné živiny, pečuje o ni a současně chrání před podrážděním či dokonce dehydratací. Díky jemnému složení bez přidané parfemace a syntetických konzervantů je bohatě postaráno i o tu nejcitlivější pokožku a vlasy, ty jsou zklidněny, zjemněny a ochráněny před opětovným podrážděním.

Šetrná očista

Šampon Urtekram je jiný, než klasické šampony. Nejen, že odstraní z vlasů veškeré nečistoty, ale zároveň je nevysušuje a poskytuje jim šetrnou péči. Šampon Urtekram je velice jemný, vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, vzdušné a lesklé vlasy.

Přírodní ingredience

Na rozdíl od konvenčních šamponů obsahuje šampon Urtekram pouze sulfáty založené na rostlinné bázi, které jsou oproti syntetickým sulfátům mnohem šetrnější, nezpůsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy a nedráždí ji. Tento šampon navíc neobsahuje žádnou přidanou parfemaci z esenciálních olejů, a je proto vhodný i na citlivou pokožku hlavy. 

Krásné a hebké vlasy

V tomto šamponu najde také velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Zároveň spolu s rostlinným skvalenem podporuje hydrataci pokožky hlavy, dodává jí živiny a stimuluje regeneraci vlasů. Po použití šamponu jsou vlasy dokonale čisté, objemné a zářivě lesklé. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2- 3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram No Parfume

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Citlivá péče pro citlivou pokožku

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram No Parfume

Nenašli jste to pravé? Co tohle?