Saloos Masážní olej levandule 50 ml

Saloos Masážní olej levandule 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
158
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Levandulový masážní olej je skvělým pěsticím olejem pro každou pokožku. Podporuje hojení a působí antisepticky. Aroma levandule uklidňuje, zmírňuje stres a navozuje klidný spánek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový a masážní olej Levandule Saloos je vhodný pro všechny typy pokožky a má všestranné použití. Levandulový olej se hodí k masážím celého těla, k ošetření obličeje jako pleťový olej nebo na zklidnění pokožky po opalování. Regeneruje poškozenou kůži, je vhodný na popáleniny, zmírňuje alergické reakce. Je navíc vhodný i pro dětskou pokožku.

Meruňkový, slunečnicový, mandlový, sezamový a makadamiový olej pečují o pokožku, uzamykají v ní hydrataci a podporují regeneraci pleti. Esenciální levandulový olej je vhodný pro všechny typy pokožky, zklidňuje a podporuje přirozené hojící schopnosti kůže. Působí antibakteriálně a předchází vzniku akné a pupínků.

Uvolnění a relaxace

Saloos Masážní olej Levandule prospívá vaší pokožce, udržuje ji zdravě prokrvenou a dokonale vláčnou. Pravidelná masáž pokožky krouživými pohyby podporuje mikocirkulaci v pokožce i svalstvu, čímž stimuluje přirozené regenerační procesy, podporuje hojení a zároveň také posiluje tok krve a lymfy. Masážní olej Saloos tak udržuje vaši pokožku pružnou a vláčnou a zároveň působí aromaterapeuticky na všechny vaše smysly.

Přírodní složení

Masážní olej Saloos neobsahuje silikony, minerální olej či další syntetické ingredience, jež pokožku zbytečně zatěžují a nemají na ni žádný příznivý vliv. Masážní olej se tak skládá z vyvážené směsi rostlinných olejů ve vysoké kvalitě, jež navzájem podporují své účinky a masáž s nimi je velice příjemná. Olej skvěle klouže po pokožce a posiluje samotný relaxační a prokrvující efekt masáže.

Jemná a hebká pokožka

Přírodní oleje nejen usnadňují samotnou masáž, ale mají také skvělý účinek na kvalitu pokožky. Masáže s masážními olej podporují tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, čímž jí navracejí její přirozenou pružnost. Mandlový olej zároveň podporuje regeneraci a hojení pokožky, je vhodný i na citlivou pleť, kterou zklidňuje, a pomáhá udržet pokožku hydratovanou.

Zklidnění pro pleť

Masážní olej Levandule obsahuje také meruňkový či slunečnicový olej, jež pomáhají uzamknout v pokožce hydrataci a zanechat ji vláčnou. Makadamový olej dodává intenzivní výživu a směs esenciálních olejů působí jak na tělo, tak na psychiku. Levandulová vůně podporuje relaxaci, pomáhá při stresu či problémech s usínáním. Esenciální olej z levandule navíc pokožku účinně zklidňuje, pomáhá při podráždění či například spálení od sluníčka. 

Použití: Vmasírujte menší množství oleje do pokožky, dopřejte si jemnou masáž a relaxujte společně s levandulí.

Tip: Uklidňující aroma levandule příznivě působí na menstruační bolesti, uvolňuje duševní napětí a stres, podporuje zdravý spánek.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Akupresura a akupunktura

Aromaterapie pro děti

Esenciální olej Levandule (Lavandula angustifolia)

Jaká je skutečná síla léčivého doteku?

Levandule - fialový zázrak z Provence

Masáže od Saloosu

Masážní oleje

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Přírodní péče o poporodní poranění

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

dárek / Ilona 4. 1. 2018 10:27

Tento olej jsem dostala od 12ti letého syna k Vánocům. Překvapení bylo maximální, že si zjistil, jakou značku mám na nočním stolku, v koupelni, v chodbě, v kabelce. Levandulový olej jsem ještě ale neměla. Je perfektní. Ta vůně, konzistence, používám ho i večer jen tak na ruce a teď už za mnou chodí i oba synové a před spaním si s ním chtějí namazat ruce nebo tvář, že se jim líp usíná.Za mě perfektní

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?