Uoga Uoga Dárková sada Pure Gold 1 ks

Uoga Uoga Dárková sada Pure Gold 1 ks

Značka: Uoga Uoga
Certifikáty: Cosmos
Certifikát Cosmos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada přírodní kosmetiky Uoga Uoga obsahuje tělový olej, pleťový krém pro suchou pokožku, sérum pro obočí a řasy, balzám na rty a minerální rozjasňovač.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tato kosmetická sada obsahuje TOP produkty značky Uoga Uoga. Jsou nejen nejoblíbenější, ale také se pyšní cenami z mezinárodních soutěží! Produkty z různých kategorií ve velmi zvýhodněném balíčku můžete darovat kamarádce, mamince nebo jen tak sobě pro radost. Navíc v každé krabičce najdete speciální dárek – brož, která byla vytvořena na oslavu všech nasbíraných ocenění!

Uvnitř sady najdete:

Highlighter Game of Light – 100% přírodní minerální rozjasňovač v novém, skleněném obalu. Tento produkt získal zlato v „Beauty Bible Awards 2021“ a bronz v „The Green Parent Natural beauty Awards 2020“.

Denní pleťový krém pro normální a suchou pleť 30 ml - Je nenahraditelný, když vaše pokožka postrádá pružnost a výživu. Jedinečné složení produktu s kyselinou hyaluronovou rostlinného původu a fytosteroly se stalo absolutním vítězem v soutěži „Free From Skincare Awards 2020“.

Tělový olej Sun Juice 250 ml – bio tělový olej s rakytníkovým a pomerančovým olejem. Jde o spojení nádherně sladké pomerančové vůně a těch nejlepších olejů – sezamový, arganový, jojobový a rakytníkový. Je držitelem bronzové medaile v „Beauty Bible Awards 2021“.

Sérum Magic Wand 8 ml – přírodní sérum na obočí a řasy s ricinovým a brusinkovým olejem.  Je vítězem dvou ocenění – zlaté medaile v „Global Green Beauty Awards 2021“ a bronzové medaile v „Free From Skincare Awards 2020“.

Balzám na rty Kind Pirate 5 ml – přírodní balzám na rty s rakytníkem. Tento produkt nemá mezinárodní zlatou medaili, ale je velmi oblíbený u litevských maminek, které posílají ty nejlepší recenze už téměř deset let.

Dárková sada Pure Gold je součástí balení:

Uoga Uoga Highlighter Game of lights TESTER 5 g

Highlighter Game of lights TESTER 5 g

Dárková sada Pure Gold obsahuje produkty:

Uoga Uoga Sun Juice, tělový olej 250 ml

Sun Juice, tělový olej 250 ml

565 Kč
Uoga Uoga Denní pleťový krém pro normální a suchou pleť 30 ml

Denní pleťový krém pro normální a suchou pleť 30 ml

640 Kč
Uoga Uoga Highlighter Game of lights 5 g

Highlighter Game of lights 5 g

566 Kč

Litevská kosmetika Uoga Uoga byla založena v roce 2010. Zakladatelky značky začaly výrobou přírodních produktů pro sebe, své kamarády a známé. Poté založily svůj eshop a díky kvalitě a jedinečnosti měl okamžitý úspěch!

Výrobce: Uoga Uoga, Kalvariju str. 125 , LT-08221, Vilnius, Litva

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?