Uoga Uoga Dieninis denní pleťový krém 30 ml

Dieninis Day Face Cream for Combination and Oily Skin

Uoga Uoga Dieninis denní pleťový krém 30 ml

Dieninis Day Face Cream for Combination and Oily Skin

Značka: Uoga Uoga
Certifikáty: VEGAN, Cosmos
Certifikát VEGANCertifikát Cosmos
640
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Pleťový krém pro každodenní použití je vhodný pro smíšenou a mastnou pokožku. Je lehce vstřebatelný, ale zároveň poskytuje hloubkovou výživu a harmonizuje nadměrnou produkci mazu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dieninis denní pleťový krém Uoga Uoga je určený pro smíšenou až mastnou pleť. Složení je extra bohaté na obsah rostlinných olejů, extraktů a másel v BIO kvalitě. Okamžitě zjemňuje a vyživuje pokožku. Obsažené fytosteroly zvyšují její elasticitu. Pleťový krém má bohatou sametovou strukturu, ale i přes to se krásně vstřebává. 

Pleťový krém pomáhá redukovat malé vrásky. Kyselina hyaluronová účinně hydratuje vysušenou pokožku. Spolu s fytosteroly bojují proti známkám předčasného stárnutí. Formulace krému kombinuje organický šípkový, meruňkový, lískový, jojobový a arganový olej, které perfektně sedí mastnější pleti. Brusinkový olej je zdrojem přírodních vitamínů a antioxidantů, které bojují proti volným radikálům. 
 

Použití: Jemně vmasírujte do čisté pokožky. Ideální také jako báze pod make-up. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte společně s dalšími výrobky řady intenzivní péče Uoga Uoga. Doporučujeme skladovat v chladničce. Před použitím proveďte test kožní snášenlivosti.

Tip: 99 % ingrediencí je přírodního původu. 63 % ingrediencí pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Litevská kosmetika Uoga Uoga byla založena v roce 2010. Zakladatelky značky začaly výrobou přírodních produktů pro sebe, své kamarády a známé. Poté založily svůj eshop a díky kvalitě a jedinečnosti měl okamžitý úspěch!

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Uoga Uoga, Kalvariju str. 125 , LT-08221, Vilnius, Litva

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?