Saloos Masážní olej antistri 250 ml

Saloos Masážní olej antistri 250 ml

474
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Olej Antistri byl speciálně vyvinut jako prevence vzniku strií, drobných podkožních pajizévek, prasklinek, které vznikají v těhotenství, při prudkém zvýšení váhy a při tělesných změnách v dospívání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový a masážní olej Antistri Saloos byl speciálně vyvinut jako prevence vzniku strií, drobných podkožních pajizévek, prasklinek, které vznikají v těhotenství, při prudkém zvýšení váhy a při tělesných změnách v dospívání. Mezi nejnáchylnější partie patří prsa, břicho a stehna. Pravidelná péče a masáž s olejem Antistri zaručí kůži pružnost a pevnost, čímž se výrazně omezí popraskání pokožky.

Masážní olej obsahuje slunečnicový, mandlový, meruňkový, sezamový a makadamiový olej, které uzamykají v pokožce hydrataci a zvyšují její pružnost. Oleje jsou výživné a pečují o krásu a hebkost pokožky.

Masáž pro zdravou pokožku

Saloos Masážní olej Antistri prospívá vaší pokožce, udržuje ji zdravě prokrvenou a dokonale vláčnou. Pravidelná masáž pokožky krouživými pohyby podporuje mikrocirkulaci v pleti, čímž stimuluje přirozené regenerační procesy, podporuje hojení a zároveň také posiluje tok krve a lymfy, včetně problematických partií. Masážní olej Saloos tak udržuje vaši pokožku pružnou a vláčnou.

Přírodní oleje

Masážní olej Saloos neobsahuje silikony, minerální olej či další syntetické ingredience, jež pokožku zbytečně zatěžují a nemají na ni žádný příznivý vliv. Masážní olej se tak skládá z vyvážené směsi rostlinných olejů ve vysoké kvalitě, jež navzájem podporují své účinky a masáž s nimi je velice příjemná. Olej skvěle klouže po pokožce a umocňuje samotný efekt masáže.

Pružná a vitální pokožka

Přírodní oleje nejen usnadňují samotnou masáž, ale mají také skvělý účinek na kvalitu pokožky. Masáže s masážními oleji podporují tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, čímž jí navracejí její přirozenou pružnost. Mandlový olej zároveň podporuje regeneraci pokožky, je vhodný i na citlivou pleť a pomáhá udržet pokožku hydratovanou.

Proti striím

Jak už samotný název napovídá, tento masážní olej je určen především na pokožku se sklonem k tvorbě strií, jež se mohou objevit při zvýšené zátěži pokožky. Olejíček oceníte při vysoké námaze pokožky či například v těhotenství. Masážní olej Antistri pokožku posiluje, činí ji odolnější, a zabraňuje tak tvorbě strií. Meruňkový a makadamový olej intenzivně vyživují a zvyšují elasticitu kůže.

Použití: Malé množství oleje vmasírujte do rizikových partií stehen, hýždí a bříška.

Tip: Masážní olej je tou nejlepší prevencí vzniku strií. Pravidelně hydratovaná a vyživovaná pokožka je pružnější a elastičtější, dokáže se lépe bránit tělesným změnám a napínání kůže například v těhotenství.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Akupresura a akupunktura

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Těhotenská TABU

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?