DULCIA natural Oční krém sedmikráska 15 ml

DULCIA natural Oční krém sedmikráska 15 ml

347
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás

Revitalizující a zpevňující oční krém zajistí přísun hydratace a působí proti vráskám. Navíc rozjasní oční okolí a zmírní kruhy či otoky pod očima.  

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Oční krém sedmikráska DULCIA natural je revitalizující a zpevňující oční krém, který zajistí přísun hydratace a působí proti vráskám. Navíc rozjasní oční okolí a díky výtažku ze sedmikrásky zmírní kruhy či otoky pod očima. Krém je určen pro každý typ pleti, která potřebuje vzpružit a dodat potřebnou hydrataci.

 

Silný extrakt ze sedmikrásky velmi účinně redukuje tmavé kruhy, pigmentové skvrny a zbavuje okolí očí nepříjemných otoků. Přírodní oleje bojují proti stárnutí pleti a zvyšují elasticitu očního okolí. Krém má navíc i jemný liftingový efekt a krásné na něm drží make-up nebo korektor.

 

Vzácný marulový olej je velmi bohatým zdrojem vitaminu C a antioxidantů. Růžová voda spolu s aloe vera obsahují také velké množství antioxidantů, které napomáhají udržovat zdravý vzhled pleti. 

Použití: Jemně vmasírujte malinké množství krému do okolí očí - oční víčka, oblast pod očima a celé oční okolí.

DULCIA natural je přírodní kosmetika založená na bázi rostlinných a bylinných extraktů, kvalitních esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Vznikla z rodinné tradice bylinkářství a mastičkářství, která se přenáší z generace na generaci. V kosmetice DULCIA natural nenajdete žádný živočišný tuk, umělá barviva, parabeny či palmový olej a ani destilovanou vodu, která se z pokožky rychle vypařuje a způsobuje pak její nadměrné vysušování.

Typ pleti: anti age, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: DULCIA natural, s. r. o. , Skalicka cesta 9A , 83102, Bratislava, Slovensko

Z blogu1

Dulcia - poctivá přírodní kosmetika se slovenskou duší

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super! / Hana 20. 4. 2023 14:05

Krém jsem si pořídila po přečtení recenzí, hledala jsem něco na kruhy pod očima a celkově unavené oční okolí - a tenhle krém za mě hodně super! Rozjasní téměř okamžitě, kruhy výrazně zmenší. Kouzlo! Určitě budu pořizovat zase.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?