Saloos Bio Růžová voda 50 ml

Saloos Bio Růžová voda 50 ml

(1 hodn.)
153
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Přírodní květinová voda Růže je vhodná pro všechny typy pleti, především pro citlivou a zralou. Je multifunkčním pomocníkem, kterého oceníte v letních dnech i na cestách. Uklidňuje, osvěžuje a oživuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Květinová pleťová voda Růže Saloos je přírodním tonikem. Vzniká destilací z čerstvých okvětních lístků růže. Tato přírodní pleťová voda je vhodná pro všechny typy pleti, především pro citlivou, dětskou a zralou. Praktické balení s rozprašovačem usnadňuje používání.

Květinová voda je skvělý multifunkční pomocník. Oceníte ji v létě a během horkých dnů, při pravidelné péči o pleť doma i na cestách. Růžová květinová voda čistí a oživuje, osvěžuje unavenou a zašedlou pleť. Osvěžuje a ochlazuje na cestách. Zklidňuje záněty a zarudnutí. Můžete ji využít jako pleťové tonikum, sprej do vlasů nebo zklidňující sprej na podrážděnou pokožku. Je vhodná i pro zklidnění kůže po holení. Při použití na vlasy usnadňuje rozčesávání a dodává svěží nádech. Oživuje účes.

Květinová voda jako tonikum. Aplikujte dvakrát denně na čistou a suchou pleť. Můžete vodu stříkat přímo na pleť nebo nejdříve na vatový tamponek a poté pleť jemně setřít. Pokračujte svým běžným pleťovým krémem nebo olejem. Květinová voda je vhodná i pro použití na makeup, fixuje ho během dne, dodává pleti svěžest a hydrataci. Použití květinové vody každý večer po odlíčení zklidňuje pleť po náročném dni a zachovává její pružnost.

Multifunkční produkt

Květinová voda Saloos je velice univerzálním produktem, který by neměl chybět ve vaší koupelně či kosmetické taštičce. Květinovou vodu lze používat na celé tělo od hlavy k patě včetně vlasů a splní hned několik úkolů najednou. Díky obsahu rostlinných silic pečuje o pokožku obličeje, těla i vlasů a omamná vůně růže probudí vaše smysly. Neobsahuje parabeny či chemické konzervanty. 

Rychlé osvěžení 

Květinovou vodu Saloos oceníte nejen v horkém létě pro okamžité osvěžení, kdy ji stačí aplikovat pomocí jemného rozprašovače přímo na tělo či obličej. Květinová voda vás osvěží i v dlouhém pracovním dni či na cestách, jemně tonizuje pokožku a dá se použít i přes make-up. Praktický rozprašovač usnadňuje používání a aplikuje květinovou vodu v jemné mlze. 

Tonikum, vůně i kondicionér

Květinovou vodu Saloos skutečně využijete na celé tělo. Květinová voda jemně tonizuje pokožku, stahuje póry a pomáhá udržet pleť čistou a vláčnou. Je vhodná pro každodenní péči o pleť a můžete ji využít také pro lepší vstřebávání pleťového oleje. Květinová voda zároveň funguje jako lehká osvěžující vůně a lze ji použít také na vlasy pro usnadnění rozčesávání. 

Regenerace pokožky i vlasů

Květinová voda s vůní růže obsahuje vodní destilát z růžových květů, jež příznivě působí na všechny typy pokožky a ocení jej obzvláště pleť suchá, zralá a citlivá. Výtažek z růže podporuje regeneraci pokožky, posiluje ji a zklidňuje, zároveň oživuje její vzhled a jemně ji vypíná. Vůně růží působí také na psychiku, zlepšuje náladu a pomáhá harmonizovat mysl. 

Použití: Nastříkejte z dostatečné vzdálenosti na pokožku. Můžete použít na pleť, pokožku celého těla nebo do vlasů. Nechte vstřebat.

Tip: Květinovou vodu můžete použít jako podklad pro pleťové oleje Saloos. Doporučujeme regenerační pleťové oleje nanášet na vlhkou pleť, lépe se tak vstřebají a hloubkově hydratují. Po vyčistění pleti aplikujte květinovou vodu a na ještě vlhkou pleť naneste několik kapek Regeneračního obličejového oleje Saloos dle vašeho typu pleti. Můžete použít květinovou vodu i olej stejné parfemace nebo naopak kombinovat účinky různých éterických olejů a květinových vod.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Rosa Damascena (Rose) Flower Water1 (100) , Citronellol2, Geraniol2, Linalool2
1
Bio
2
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro děti

Nejkrásnější věc, kterou bůh stvořil, je žena a růže.

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

**** / Julie 2. 4. 2013 15:54

Osvezujici, tonizujici

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Rosa Damascena (Rose) Flower Water1 (100) , Citronellol2, Geraniol2, Linalool2
1
Bio
2
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?