puroBIO cosmetics Rozjasňující korektor 2.5 3 ml

puroBIO cosmetics Rozjasňující korektor 2.5 3 ml

Certifikáty: CCPB
Balení:
273
Momentálně vyprodané na e-shopu

Šikovný produkt 2v1 zakryje nevítané nedokonalosti a zároveň funguje jako rozjasňovač. Má lehké složení s pečujícími oleji a výtažky a kompaktní obal.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rozjasňující korektor puroBIO je šikovným kosmetickým produktem ve stylu 2v1. Spojuje v sobě praktičnost korektoru a kouzlo rozjasňovače. Má lehkou texturu s jemným shimmerem, která nejen zakryje nevítané nedokonalosti, ale zároveň pokožce propůjčí svěží vzhled díky tomu, že zachycuje světlo. Kompaktní balení se vejde do každé kosmetické taštičky. Odstín 2,5 je vhodný pro světlou pleť se žlutým podtónem.

Korektor z pleti jako mávnutím kouzelného proutku smaže známky únavy i drobné nedokonalosti a zároveň váš obličej hezky rozjasní. Je vhodný pod oči, kolem nosu, ale i na lícní kosti apod. Pokud ho nanesete do okolí očí, opticky je zvětšíte. Okolo úst zase přidáte na objemu svým rtům. Má lehkou tekutou texturu s obsahem šalvějového hydrolátu, avokádového olej, výtažku z dýňových semínek či kyseliny hyaluronové. Díky tomu pokožku nevysuší, ale naopak podpoří její hydrataci, zjemní ji a ochrání ji před šupinatěním.

Italská značka puroBio Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní kosmetiky v nepřeberné škále odstínů. Složení obsahuje mimořádně kvalitní pigmenty, pečující oleje a másla. Kosmetické produkty nesou certifikaci Natrue, Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Použití: Korektor naneste na pleť aplikátorem, který je součástí balení, a pečlivě rozetřete.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Odstín: světlá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?